Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης!!! Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο που είχε πλαστές πινακίδες και χωρίς δίπλωμα......

Τι είπε στους άνδρες της ΔΙΑΣ όταν τον συνέλαβαν!
Το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 
Κινητό ... έγκλημα ήταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Μ. Λιάπη. 
Ο πρώην υπουργός της ΝΔ συνελήφθη στην λεωφόρο Αρτέμιδος από άνδρες της τροχαίας καθώς ουσιαστικά όλα στο αυτοκίνητο ήταν παράνομα.
Οι κανονικές πινακίδες του είχαν κατατεθεί.
Ο Μιχάλης Λιάπης ως υπουργός Μεταφορών είχε κόψει κλήση στον τότε Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη γιατί δεν φορούσε κράνος.

Κι όμως! Ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Ελλάδας συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, χωρίς δίπλωμα και παραβίασε το stop!

Τον θυμάστε τον κύριο αυτό; Είναι ο φίλος του Χριστοφοράκου, που ταξίδευαν μαζί για να παρακολουθήσουν παιχνίδια της εθνικής Ελλάδος, και η siemens τους έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχείο....

Ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην βουλευτής της ΝΔ, πρώην υπουργός Μεταφορών και ανηψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, συνελήφθη σήμερα στην Λούτσα να κυκλοφορεί εντελώς παράνομα! Τον σταμάτησαν άνδρες της ΔΙΑΣ όταν παραβίασε stop. Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο - ένα πολυτελές τζιπ - ήταν δικό του αλλά οι κανονικές του πινακίδες έχουν κατατεθεί και στη θέση τους έχουν μπει πλαστές με το ίδιο νούμερο.

Τότε, φέρεται να είπε στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κάλεσαν την τροχαία: "Εχω κάνει αυτοσχέδιες πινακίδες για να κάνω βόλτες", αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς.

Υπήρξε υπουργός Μεταφορών και είχε ... κόψει κλήση στον Π. Ψωμιάδη για... κράνος!
Επίσης, ο πρώην υπουργός δεν διέθετε δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν και ανασφάλιστο. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στην σύλληψη του πρώην υπουργού...
Όλα έγιναν σήμερα στην Λεωφόρο Αρτέμιδος. 

Τελικά, ο κ. Λιάπης προσκόμισε το δίπλωμα και την ταυτότητά του αλλά κρατείται και στις 18.00 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης και ανασφάλιστου οχήματος. Επίσης του επιβλήθηκε 500 ευρώ πρόστιμο.

Αξίζει μάλιστα να θυμίσουμε ότι ήταν ο κ. Λιάπης που ως υπουργός Μεταφορών το 2007 είχε δώσει εντολή στην τροχαία να επιδώσει κλήση στον τότε Νομάρχη Π. Ψωμιάδη διότι είχε δει κάποιες φωτογραφίες του στις οποίες οδηγούσε μηχανή χωρίς να φοράει κράνος!

Ποιός είναι ο Μιχάλης Λιάπης

Γεννήθηκε στην Αθήνα καταγόμενος από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας. Είναι γιος του Κωνσταντίνου Λιάπη και της Αντιγόνης Καραμανλή, αδελφής του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή στο Παρίσι. Τον καιρό της Μεταπολίτευσης πρωταγωνίστησε στην ίδρυση της ΟΝΝΕΔ. Απέκτησε την άδεια του Δικηγόρου το 1976. Από το 1977 ως το 1980 εργάστηκε ως ειδικός συνεργάτης επί θεμάτων επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του θείου του, τότε πρωθυπουργού. Το 1980 ο θείος του εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Μιχάλης Λιάπης τον ακολούθησε ως Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του, όπου παραμένει μέχρι το 1985.

Το 1985 εξελέγη Βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών και έκτοτε επανεκλέγεται συνεχώς μέχρι και τις εκλογές του 2007. Διετέλεσε μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης (Πολιτική Επιτροπή και Επιτροπή Κανονισμού) και της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (Οικονομική Επιτροπή - Επιτροπή Μετανάστευσης). Επίσης, χρημάτισε Υφυπουργός Εμπορίου της Κυβέρνησης Μητσοτάκη από το Δεκέμβριο του 1992 για 10 μήνες (ως την πτώση της). Τον Μάιο του 1997 τοποθετείται Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Επί σειρά ετών ήταν μέλος της Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας της Δυτικο-Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2007 διετέλεσε Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2007 του ανατέθηκε η θέση του Υπουργού Πολιτισμού, την οποία διατήρησε μέχρι και τον ανασχηματισμό της 7ης Ιανουαρίου του 2009.

Στις 3 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου χαρακτηρίζοντας ως "ιστορικό λάθος για τη χώρα και ατόπημα για την παράταξη" την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Έχει συγγράψει τρία βιβλία πολιτικού περιεχομένου: «Για Μια Ριζοσπαστική Ανανέωση», «Για Ένα Νέο Ήθος» και «Για Μια Δημιουργική Ανατροπή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια