Δείτε τις καταστροφές από τον εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του Κώστα Σημίτη....

Η συνδεσμολογία του, παραπέμπει σε εκείνη που είχε εντοπιστεί στο Μετρό του Αιγάλεω
Οι άγνωστοι τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό σε μπαλκονόπορτα στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού 
Δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι βάζουν στο στόχαστρο τον Κ. Σημίτη
Το σπίτι ήταν άδειο και δεν τραυματίστηκε κανείς
Δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά και της ασφάλειας ερευνούν το σημείο

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, από τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 2 τη νύχτα στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού του εξοχικού του πρώην πρωθυπουργού.







Τις έρευνες έχει αναλάβει πλέον η Αντιτρομοκρατική για τη φωτιά στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους καθώς βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού.
Ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε μεταλλικό κουτί και η συνδεσμολογία του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραπέμπει σε εκείνη που είχε εντοπιστεί στο μετρό του Αιγάλεω.



Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν μπαταρίες, καλώδια, αλλά και έναν διακόπτη. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού. Στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού.

Οι άγνωστοι πυροδότησαν τον μηχανισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά που προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημιές στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού. Οι μεγαλύτερες ζημιές είναι στο σαλόνι και στην κουζίνα.

Το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στην Αθήνα έχει βρεθεί στο παρελθόν στο στόχαστρο. Αυτή τη φορά φαίνεται πως οι δράστες επέλεξαν το εξοχικό ως πιο εύκολο στόχο καθώς όταν λείπει ο πρώην πρωθυπουργός ο χώρος δεν φυλάσσεται. 

Οι πρώτοι που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά ήταν οι αστυνομικοί που πήραν σήμα από τον συναγερμό του σπιτιού.
  Στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς καθώς πρόκειται για εξοχικό και δεν κατοικείται το χειμώνα.


Σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου η πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 02:34 μετά τα μεσάνυχτα. Οι τοπική δύναμη κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο λίγα λεπτά μετά τις έξι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια