Ο Ομπάμα για να γλυτώσει την κρεβατομουρμούρα της Μισέλ την πάει διακοπές στη Χαβάη αξίας 4 εκατ.$

Με κάθε τρόπο, προσπαθεί να κάνει την «Πρώτη Κυρία» να ξεχάσει το φλερτ του με τη Δανή πρωθυπουργό, Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ....

Επιβαρύνοντας τους Αμερικανούς φορολογουμένους με το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρει φέτος τα Χριστούγεννα πολυήμερες, αλλά και πολυτελείς διακοπές στη σύζυγό του, Μισέλ, που ακόμα βγάζει... καπνούς απ' τα αυτιά, μετά το δημόσιο "φλερτ" του Αμερικανού προέδρου με το ξανθό "αντικείμενο του πόθου", την καλλίγραμμη Δανή πρωθυπουργό, Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ, στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο  πρόεδρος θα προσφέρει στην "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ μια άνετη διαμονή στο Κailuana Palace, για 17 ημέρες, μήπως και την ηρεμήσει...

Η οικογένεια του Αμερικανού προέδρου και οι δύο κόρες τους, Μάλια και Σάσα, φτιάχνουν βαλίτσες, καθώς αύριο αναχωρούν για τη Χαβάη. Η προεδρική οικογένεια, που θα πάρει μαζί της και τον "πρώτο σκύλο", Μπο, θα περάσει για μία ακόμη χρονιά τις γιορτές στη γενέτειρα του Αμερικανού προέδρου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, το πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα δεν θα περιλαμβάνει επίσημες δημόσιες εμφανίσεις εκτός από την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα παρευρεθεί στην κηδεία του στελέχους των Δημοκρατικών, Ντάνιελ Ινόγιε.
   
Οι διακοπές του Αμερικανού προέδρου θα έχουν πάντως και... διαλείμματα, καθώς θα «πετάγεται» στην Ουάσινγκτον, όπου θα έχει συνομιλίες με τα μέλη των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, προκειμένου να επιτευχθεί η  φορολογική συμφωνία και να αποφευχθεί ο επονομαζόμενος "δημοσιονομικός γκρεμός". 
  
Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα "Washington Post", o Μπαράκ Ομπάμα με την οικογένειά του επισκέπτονται κάθε Χριστούγεννα την περιοχή Οαχού της Χαβάης, με εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Τα πρώτα τρία χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος νοίκιαζε ένα οίκημα έναντι 24.500 δολαρίων την εβδομάδα, στην παραλία Kailua με τη λευκή άμμο. 

Πέρυσι, που οι ΗΠΑ είχαν βρεθεί στο χείλος του δημοσιονομικού "γκρεμού", ο ένοικος του Λευκού Οίκου είχε νοικιάσει ένα πιο οικονομικό σπίτι, στην ίδια περιοχή, για να μην μπει στο... μάτι των συμπολιτών του. 

Πρόκειται για το "Kailuana Place", το οποίο ευχαρίστηκε ιδιαίτερα τον Ομπάμα και για το λόγο αυτό, το επέλεξε και φέτος.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια