Δέντρο 30 μέτρων έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στη Σταδίου! Σώα η οδηγός - Τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας

Απίστευτες εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από το υπουργείο Εργασίας 
Δέντρο ξεριζώθηκε από τον αέρα κι έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο 
Ο ελιγμός έσωσε την οδηγό - Στον Ευαγγελισμό 37χρονος μοτοσικλετιστής
Άνεμοι μέχρι και 10 μποφόρ σαρώνουν την Αττική
Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές
540 κλήσεις έχει δεχτεί η πυροσβεστική
Πρωτοφανείς οι εικόνες για το κέντρο της Αθήνας! 

Δέντρο 30 μέτρων έξω από το υπουργείο Εργασίας ξεριζώθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους που σαρώνουν τις τελευταίες ώρες την Αττική και "ξαπλώθηκε" στη λεωφόρο Σταδίου. 

Τη στιγμή εκείνη, από το σημείο περνούσε με το αυτοκίνητό της μια γυναίκα. Είδε το δέντρο να έρχεται κατά πάνω της και με ελιγμό κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα! Το δέντρο προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Για καλή της τύχη, εκείνη δεν τραυματίστηκε. Υπέστη σίγουρα σοκ, δεν είναι και λίγο αυτό που της συνέβη, αλλά βγήκε από το αυτοκίνητό της σώα και αβλαβής και λίγο αργότερα αποχώρησε. 




Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός 37χρονος μοτοσικλετιστής των ΕΛΤΑ, που περνούσε επίσης την ώρα εκείνη από το σημείο.



Για αρκετή ώρα ο δρόμος έκλεισε, αλλά στη συνέχεια όταν η Πυροσβεστική απομάκρυνε το δέντρο, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. 





Πτώσεις δέντρων... παντού!

Από νωρίς το πρωί, η εικόνα στο λεκανοπέδιο είναι μια: περιφερόμενοι κάδοι, στέγαστρα κατεστραμμένα, δέντρα ξεριζωμένα. Στο Χαλάνδρι, δέντρο έπεσε επίσης πάνω σε αυτοκίνητο, ευτυχώς κι αυτή τη φορά χωρίς τραυματισμούς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια