Ρωσία: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την συντριβή του Μπόινγκ

Ανατριχιαστικά πλάνα λίγα δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση στο έδαφος που προκάλεσε τον θάνατο των 50 επιβαινόντων

Η τραγική στιγμή που το Μπόινγκ 737-500 της ρωσικής εταιρείας Tatarstan προσέκρουσε στο έδαφος σκορπώντας το θάνατο σε όλους τους επιβαίνοντες καταγράφηκε από κάμερα του
αεροδρομίου της ρωσικής πόλης Καζάν.

Το βίντεο που μετέδωσε το Russia Today κατέγραψε την πτώση και την πρόσκρουση του αεροσκάφους, καθώς και την έκρηξη που ακολούθησε, η οποία στη συνέχεια το τύλιξε στις φλόγες.

Τα τραγικά δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του αεροσκάφους, τα οποία αποτυπώθηκαν στην κάμερα αποδεικνύουν ότι οι προσπάθειες των κυβερνητών να το επαναφέρουν έπεσαν στο κενό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Μπόινγκ, στο οποίο βρήκαν θάνατο οι 50 επιβαίνοντες, εντοπίστηκαν στον κρατήρα που δημιουργήθηκε από τη συντριβή και έχουν φτάσει στους ειδικούς. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το πρακτορείο ITAR-TASS έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σφοδρότητα της έκρηξης που ακολούθησε την συντριβή.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player «Παρά τις ζημιές πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να συλλέξουμε πληροφορίες», δήλωσε αξιωματούχος των τοπικών αρχών. Την ίδια στιγμή, ακόμα ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς λάθος του κυβερνήτη, κακή ποιότητα των καυσίμων, τεχνικό πρόβλημα, κακές καιρικές συνθήκες, μπορεί να ευθύνονται για την πτώση του Μπόινγκ. «Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο της αρμόδιας επιτροπής όλες οι θεωρίες είναι πιθανές», υποστήριξε ο υπουργός Μεταφορών, Μαξίμ Σοκόλοφ.






protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια