Ομολογία φασίστα ναζιστή χρυσαυγίτη για τα τάγματα εφόδου...

«Από τον Σεπτέμβριο του 2012 κάναμε μία επιτροπή που έχει αναλάβει την "αστυνόμευση" της περιοχής μας και ...
η οποία καθημερινώς απαρτίζεται από πέντε ή και περισσότερα άτομα... Κάνουμε περιπολίες από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα».


Είναι η κατάθεση του κατηγορουμένου για τον εμπρησμό καταστήματος μετανάστη στην πλατεία Αμερικής τον περασμένο Μάιο, στην οποία παραδέχεται την ύπαρξη Τάγματος Εφόδου της Χρυσής Αυγής και στο κέντρο της Αθήνας.


Παρόλο που αρχικά ο Νίκος Παπαβασιλείου είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι βρέθηκε στο σημείο γιατί «είχε βγάλει βόλτα τη σκυλίτσα του, ένα πιτ μπουλ, που τη φωνάζω "Χρυσαυγή"», στη συμπληρωματική κατάθεσή του ομολογεί τη συμμετοχή του στις ομάδες εφόδου της Κυψέλης και του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίες -κατά δήλωσή του- αποτελούνται από περίπου 30 άτομα.

Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται η ύπαρξη Τάγματος Εφόδου, πέρα από τη Νίκαια, και στην Αθήνα.

Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία που φέρνει σήμερα στο φως το «Εθνος», στην οποία απεικονίζεται ομάδα χρυσαυγιτών με τη «στολή» της Χρυσής Αυγής και τις γνωστές πια σημαίες-κοντάρια. Σε αυτήν διακρίνεται ο Νίκος Παπαβασιλείου, αλλά και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, πρωτοπαλίκαρο του πυρηνάρχη Νίκαιας, Γιώργος Ρουπακιάς...
ΕΘΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Συμμορία είναι η ΧΑ που αντιδρούσε ή οι αλλοδαποί που δεν υπάρχει ούτε μια πολυκατοικία που να μην έχουν εισβάλλει σε διαμέρισμα και να μην έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ ενοίκους? Επίσης... Ρατσιστικές καμπάνες έρχονται αν βρίσεις ΕΣΥ αλλοδαπό. Αν βρίσει αλλοδαπός ΕΣΕΝΑ δεν θα είναι ρατσιμός. Διάβασε καλά τον νόμο.
    Η ΝΔ εξακολουθεί τη κόντρα με την ΧΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Μετά το χτίσιμο ...τζαμιού! το τραβάει τώρα με το ρατσιστικό νόμο, που θα χώνει φυλακή τους έλληνες άμα βρίσουν αλλοδαπό ή αν πιστεύουν ότι τα περί φούρνων είναι παραμμύθια. Το αποτέλεσμα του πολέμου της ΝΔ κατά των ελλήνων θα είναι να ανεβάσει όσο δεν φαντάζεται την ΧΑ και να την βγάλει 1ο κόμμα στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.