Ύποπτα όπλα σε σπίτι Ταγματάρχη των Ειδικών Δυνάμεων βρήκε η αντιτρομοκρατική....

Συναγερμός από πληροφορία ότι αξιωματικός του Στρατού έχει στην κατοχή του υποπολυβόλο που “αρέσει” σε τρομοκράτες
Πρόκειται για ανώτερο αξιωματικών , διοικητή μονάδας των ειδικών δυνάμεων
Στην κατοχή του στρατιωτικού βρέθηκαν και πιστόλια των 9mm
Έχει συλληφθεί και έχει πέσει σε αντιφάσεις σύμφωνα με την αστυνομία
Φυλλάδια ναζιστικού περιεχομένου και κούπες της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σπίτι του
Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική από την πληροφορία πως ένας ανώτερος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων έχει στην κατοχή του υποπολυβόλο τύπου scorpion γνωστό από τη δράση τρομοκρατικών οργανώσεων και ειδικά της Σέχτας Επαναστατών.

Έπεσε σε αντιφάσεις ο αξιωματικός για το υποπολυβόλο Πρόκειται για ταγματάρχη, 51 ετών, που είναι μάλιστα διοικητής σε ιδιαίτερα ευαίσθητη μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στην Αγριά του Βόλου.
Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση από κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής που έκανε έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο στρατόπεδο όπου υπηρετεί.

Ναζιστικό υλικό και κούπες της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σπίτι του αξιωματικού Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ταγματάρχη και ζήτησαν εξηγήσεις με βάση την πληροφορία για τον βαρύ οπλισμό.
Οι πληροφορίες του Newsit λένε ότι ο αξιωματικός έπεσε σε αντιφάσεις σε ό,τι αφορά στο υποπολυβόλο, αρχικά αρνούμενος ότι γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια λέγοντας πως το πέταξε ή ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται.
Στη συνέχεια ο ταγματάρχης είπε πως είχε παλιά ένα υποπολυβόλο τύπου scorpion το οποίο όμως πέταξε πριν χρόνια σε κάποιο σημείο στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου.
Όπως αποκαλύφθηκε πάντως από την έρευνα που έγινε στο στρατόπεδο όπου υπηρετεί ο ταγματάρχης είχε στην κατοχή του και δύο πιστόλια των 9mm, αλλά και 170 σφαίρες.
Τα ευρήματα στο σπίτι του ταγματάρχη Πηγή φωτό ΕΛ.ΑΣ.
Τα ευρήματα στο σπίτι του ταγματάρχη Πηγή φωτό ΕΛ.ΑΣ.
Τα πιστόλια και οι σφαίρες που είχε στην κατοχή του ο αξιωματικός Πηγή φωτο ΕΛ.ΑΣ.
Τα πιστόλια και οι σφαίρες που είχε στην κατοχή του ο αξιωματικός Πηγή φωτο ΕΛ.ΑΣ.
Στο σπίτι του αξιωματικού βρέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα των οπίων οι άδειες δεν είχαν ανανεωθεί από το 2004 και το 2009 αντίστοιχα, ξυφολόγχες, κυνηγετικά μαχαίρια, ένα πιστόλι - στυλό, ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης, αλλά και ναζιστικό υλικό, όπως και κούπες της Χρυσής Αυγής.

Από την Αντιτρομοκρατική εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια