Σάλος στις Σέρρες: Οταν τον πήρε ο ύπνος τον Καμμένο και ο ρεσεψιονίστ γλύτωσε στο τσακ το αυτόφωρο

Ενα περιστατικό, σε ξενοδοχείο των Σερρών, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, κάνει το γύρο της πόλης, σύμφωνα με τα Νέα, που αφηγούνται, σήμερα, τι συνέβη.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαχρήστο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνεργάτες του βρέθηκαν στις Σέρρες την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ, λίγο πριν καταλύσουν στα δωμάτιά τους ενημέρωσαν τον ρεσεψιονίστ να τους ξυπνήσει στις 6.30 το πρωί. Οπως και έκανε, μόνο που ο Πάνος Καμμένος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος: «Θες γιατί... το πάπλωμα του έπεσε βαρύ, θες γιατί τα ... ξίδια ήταν δυνατά, ο πρόεδρος αδύνατον να ξυπνήσει».Ο ρεσεψιονίστ ενημέρωσε τον συνεργάτη του κ. Καμμένου, τον Ντίμη Αργυρόπουλο πως ο πρόεδρος δεν απαντά, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να του τηλεφωνούν οι συνεργάτες του. Και πάλι όμως δεν πήραν απάντηση. Φανερά ανήσυχοι αποφάσισαν να πάρουν το κλειδί πασπαρτού από τον ρεσεψιονίστ ο οποίος μετά τις αρχικές ενστάσεις του δέχθηκε τελικά. Στη σουίτα ανέβηκαν ο κύριος Αργυρόπουλος και ο αστυνομικός της ασφάλειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαχρήστος. «Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση τον βρήκαν., Εκείνο που γνωρίζει όλη η πόλη και μου το μετέφεραν είναι ότι λίγη ώρα μετά ο πρόεδρος Πάνος κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον άτυχο ρεσεψιονίστ που «έδωσε το κλειδί». Μάταια οι άλλοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνοι το ζήτησα,. Η επωδός ήταν ότι «θα του κάνω μήνυση» του ανθρώπου και άλλα πολλά τα οποία κωλύομαι να μεταφέρω εδώ γιατί δεν το επιτρέπει η αγωγή μου».

Τελικά εκλήθη η Αστυνομία, πήρα τα στοιχεία του υπαλλήλου ο οποίος, σύμφωνα με τα Νέα, γλύτωσε το αυτόφωρο επειδή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπρεπε να φύγει γρήγορα για τη Θεσσαλονίκη.
iefimerida.gr/

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Και έλεγα να ψηφίσω Ανέλ... Μετά από αυτή τη αυμπεριφιρά, να θέλουν να μηνύσουν τον ρεσεψιονίστ επειδή έδωσε το κλειδίον πασπαρτού (για αυτό δεν είναι τα κλειδία πασπαρτού? για να δίνονται να ανοίγουν οι πόρτες άμα κάποιος δεν απαντά και μπορεί να έπαθε κάτι), ε... μετά από αυτά μάλλον με βλέπω αντι Ανέλ να ψηφίζω ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ…ΑΓΩΝΑ.
    Είναι να τρελαίνεσαι με αυτόν πάνο που φέρνει τα πάνω κάτω.
    Μάτωσε, λέει ο Πάνος, μάτωσε από τους εχθρούς, και το αίμα έτρεξε στο καθαρό πουκάμισό του που ήταν μουσκεμένο από ιδρώτα..
    Μάτωσε ο Πάνος στο πουκάμισο στο μέρος της καρδιάς; Λίγο δεξιότερα; Λίγο αριστερότερα, ίσως και στο κέντρο;
    Άτιμο βόλι ριγμένο σε ..χαρτομάντιλο πλήγωσε το Πάνο μας σε καίριο σημείο. Κοιτάει ο Πάνος το αίμα και σχεδόν λιποθυμάει. Δεν κρατιέται στα πόδια του. Γυρίζει το βλέμμα του στον οδηγό της μηχανής και του λέει με σβησμένη φωνή: Με έφαγαν οι άτιμοι….
    Κοιτάει γύρω του ο οδηγός και απορεί. Ξανακοιτάε ι και γυρίζοντας προς τον Πάνο, βλέπει ότι είχε «λυθεί η μύτη του». Θέλει να γελάσει αλλά δεν μπορεί. Σφίγγει τα δόντια του και ψιθυρίζει: Πρόεδρε , η μύτη σου έλυσε όταν την σκούπιζες.
    Αλήθεια λές μωρέ , ρωτάει ο Πάνος ;
    Αλήθεια Πρόεδρε.
    -Δηλαδή δεν θα πεθάνω; Μπορώ να σηκωθώ;
    Βέβαια του απαντά ο οδηγός του και τον βοηθά να σηκωθεί.
    Σηκώνεται ο Πάνος και φωνάζει. ΜΗΗΗΗ! Μη σκουπίσεις το αίμα μου…
    Φώναξε τα κανάλια….!!!!!!!
    Μια ιστορία πέρα για πέρα ‘’ιστορική’’ που θα μπορούσε να είχε συμβεί καθ΄ολοκληρία.
    Η ζωή μας, με το Πάνο, ίσως γυριστεί και ταινία.
    Φυλάξτε το αίμα στο πουκάμισο του αγωνιστή το 12-13 !
    ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια Πρόεδρε πως βρέθηκε το αίμα στο πουκάμισό σου;
    Πάντως , ότι και να μου πείς δεν θα σε πιστέψω.
    Γι αυτό καλλίτερα να μη μου πεις !!!!
    Ένας..θαυμαστής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήστε κύριε Πάνο !!!
    Πότε αγοράστηκε το ΣΚΑΦΟΣ και με τι χρήματα???
    Υπήρχε ΟΦΣΟΡ ?? Υπάρχει ΟΦΣΟΡ σήμερα ??
    ΜΙΑ OFFSHORE ΧΙΛΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ????
    Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...
    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα. Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
    Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΚΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ “ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ...ΜΟΡΦΩΣΗ...!!!
    Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
    Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
    "Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
    Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.