Σε εξέλιξη η κρίσιμη ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει το χατήρι στον Τσίπρα για εκλογές
Εκλογές άμεσα ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας που κατηγόρησε την κυβέρνηση πως λέει ψέματα για την τρόικα
Ο Ε. Βενιζέλος κάλεσε
σε μονομαχία τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των υποβρυχίων
Καυγάς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Φώτη Κουβέλη για την κεντροαριστερά
Μετά από άγριες κόντρες στη Βουλή, ξεκίνησε η κρίσιμη ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που έγινε με αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη, αμέσως μετά την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα από το Τέξας. 

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει αλλάξει πλέον γνώμη και για να καλύψει αυτή την αλλαγή, μόλις επέστρεψε από το Τέξας κατέθεσε πρόταση μομφής για να καλύψει τα εσωκομματικά του προβλήματα. 

Μάλιστα, στο αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως δεν πρόκειται να του κάνει το χατήρι και οι εκλογές θα γίνουν κανονικά με τη λήξη της τετραετίας το 2016.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό προσωπικά ότι λέει ψέματα για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και πως σε λίγες ημέρες θα ληφθούν τελικά μέτρα παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για το αντίθετο. Για άλλη μία φορά κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση των υποβρυχίων. 

Από τις μεγάλες κόντρες που στιγμάτισαν τη συζήτηση για την πρόταση μομφής ήταν ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα για τα υποβρύχια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε για άλλη μία φορά την εξεταστική επιτροπή, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αποδέχεται την πρόκληση και να δηλώνει μάλιστα πως καλεί τον κ. Τσίπρα σε προσωπική πλέον μονομαχία για το συγκεκριμένο θέμα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια