Άναψε το Άγιο Φως όσο ήταν στον Πανάγιο Τάφο ο Σαμαράς!

Ο Αντώνης Σαμαράς, με τις φλόγες του Αγίου Φωτός στα χέρια, βγαίνει εκστασιασμένος από τον Πανάγιο Τάφο, συνοδεία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων (Ανεπίσημη φωτό)Με το Άγιο Φως της Αναστάσεως και της Ανάπτυξης - που, όπως φαίνεται, ήρθε ύστερα από Εντολή του, βγήκε ύστερα από 10 λεπτά προσευχής και απομόνωσης στον Πανάγιο Τάφο, ο Έλληνας πρωθυπουργός!
Το θαύμα της αφής....
του Αγίου Φωτός (με εντολή του, ασφαλώς) πραγματοποίησε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Αντώνης Σαμαράς από τον Πανάγιο Τάφο, όπου είχε κλειστεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Ύψιστο για το μέλλον της χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αντώνης Σαμαράς, θέλησε να μπει μόνος του μέσα στον Ιερό χώρο, αφήνοντας τους υπουργούς και την υπόλοιπη συνοδεία του να περιμένουν έξω, στον Ναό της Αναστάσεως, ώστε να συζητήσει με τον Ύψιστο τις νέες εξελίξεις, χωρίς παρεμβολές.

Όταν λοιπόν ο Έλληνας Πρωθυπουργός βγήκε ύστερα από 10 λεπτά, με το θαυματουργό φως-που-δεν-καίει να βγαίνει κατευθείαν από τις παλάμες του, ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι ο Ύψιστος είχε δώσει την έγκρισή του!

Με το Θαύμα αυτό ο Αντώνης Σαμαράς θέλησε, όπως επισημαίνουν πολιτικοθρησκευτικοί αναλυτές, να στείλει το μήνυμα ότι τα νέα μέτρα, καθώς και οι μεταρρυθμίσεις όπως η κατάργηση της απεχθούς «Διαύγειας» ή ο πολλαπλασιασμός των Δήμων με τη «διόρθωση» του Καλλικράτη, είναι Θέλημα Θεού, και όποιοι διαφωνούν με αυτές, είναι απλώς Άπιστοι!


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ούτε έχουν πρόθεση να προσβάλλουν την τελετή αφής του Αγίου Φωτός. Αντιθέτως, στόχος τους είναι όσοι δείχνουν ασέβεια, υποβιβάζοντάς την θρησκεία σε επικοινωνιακό εργαλείο επίδειξης Πίστης. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια