Πλέον έχω πειστεί ότι ο Καμμένος είναι αερο-ψεκασμένος.

Σε άλλο ένα παραλήρημα του δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη καθοδηγητές της χρυσής αυγής.
Από αυτήν εδώ τη στήλη έχουμε κατηγορήσει πολλές φορές και τον Άδωνι αλλά και τον Βορίδη για την εν γένει παρουσία τους στην πολιτική ζωή του τόπου, όμως αυτό που είπε ο Καμμένος είναι απαράδεκτο.
Φυσικά προκειμένου να φτάσει....
στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να αρπάξει τους ψήφους της χρυσής αυγής, είναι ικανός να κατηγορήσει και τον Θεό.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης είναι καθοδηγητές της Χ.Α. Και οι δύο υπουργοποιήθηκαν επί Παπαδήμου με συμφωνία Σαμαρά- Βενιζέλου. Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Βορίδης διαδέχτηκε τον κ. Μιχαλολιάκο στην προεδρία της νεολαίας της Ε.Π.Ε.Ν. και ο κ. Γεωργιάδης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του ναζιστή Πλεύρη, πρώην αρχηγού της 4ης Αυγούστου και ο κύριος διακινητής του βιβλίου του, το οποίο χαρακτηρίστηκε από την διεθνή κοινότητα ως αντισημιτικό και ρατσιστικό». 

Σχετικά με τη συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε μια μελλοντική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δήλωσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πρόγραμμα για όλα τα υπουργεία και είμαστε έτοιμοι, αν μας δώσει ο Ελληνικός λαός την ψήφο του. Στα θέματα εθνικής κυριαρχίας έχουμε σημαντικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ». Έφερε σαν παράδειγμα το θέμα των μειονοτήτων στην Θράκη και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει σημαντικές προόδους, απομονώνοντας εξτρεμιστικές φωνές από στελέχη του κόμματος του. Επίσης, ο κ. Κάμμενος έκανε λόγο για «κολοτούμπα» του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, λέγοντας ότι από πολέμιος του Μνημονίου έγινε, σε μια νύχτα, συνέταιρος του κ. Παπανδρέου και επισήμανε ότι η Ελλάδα λειτούργησε σαν «πυροκροτητής» της κρίσης σε όλη την Ευρώπη. 

Για τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μια νεοναζιστική οργάνωση και τόνισε ότι αν είναι εγκληματική θα το κρίνουν οι δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση.

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης λέγοντας: «Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί θα λάβει νέα μέτρα, με μειώσεις μισθών και θα έχουμε και νέα μνημόνια, όπως είχα προβλέψει και τα προηγούμενα».

Σχετικά με το "κούρεμα" του χρέους, σχολίασε: «Η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, τα "αφεντικά" του κ. Στουρνάρα, δεν θα δεχθούν "κούρεμα" του χρέους. Η λύση γι αυτούς είναι το "κούρεμα" των καταθέσεων, ακριβώς όπως έγινε στην Κύπρο».
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια