Μάζεψαν τρόφιμα για τη μάννα του Στουρνάρα και ένα λίτρο γάλα για τον ίδιο κάθε ημέρα!!!!

Μετά τη περίφημη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα, οτι η μητέρα του και η πεθερά του ζουν με 500 ευρώ το μήνα,  η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα τα οποία θα τα παραδώσει στον τσάρο της οικονομίας την Πέμπτη το πρωί στο Υπουργείο Οικονομικών. "Τα κάνουμε όλα
για τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη" δήλωσε στο Newsit o Θέμης Μπαλασόπουλος. 
"Υπάρχουν άνθρωποι στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ζουν με πολύ λίγα, η μητέρα μου, ο πεθερός μου, η πεθερά μου και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να ζει κανείς με 500 ευρώ το μήνα" δήλωσε πριν μια εβδομάδα ο Γιάννης Στουρνάρας σε τηλεοπτική εκπομπή και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων...

Πως αντέδρασε η ΠΟΕ ΟΤΑ στη δήλωση του τσάρου της οικονομίας

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ "δεν μπορεί να μείνει απαθής στο δράμα της οικογένειας του κ. Γιάννη Στουρνάρα. Τραπεζίτης, άνθρωπος των συμφερόντων που έβαλε τη χώρα στο ευρώ, αυτός πουσήμερα ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών σε βάρος του Ελληνικού λαού, χαρακτηρίζει "ευλογημένο το μνημόνιο, ευχαριστεί το Σόιμπλε και δίνει ως Υπουργός Οικονομικών δουλειές του Δημοσίου σε εταιρεία της συζύγου του και η μητέρα του και τα πεθερικά του να καλούνται να ζήσουν μόνο με 500,00ευρώ το μήνα; Είναι όντως ένα δράμα!!!

"Για τη φουκαριάρα τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη Στουρνάρα"

Απήυθυνε λοιπόν η ΠΟΕ ΟΤΑ έκκληση στους απολυμένους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να δείξουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία τους σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να ζήσει με 500 ευρώ και τους κάλεσε να συμπαρασταθούν στην "φουκαριάρα" τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη Στουρνάρα.

Πολίτης προθυμοποιήθηκε να θυσιάσει όλο το κοπάδι του για την οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα
Η ανταπόκριση των πολιτών σύμφωνα με την ΠΟΕ ΟΤΑ  ήταν εκπληκτική από όλες τις πόλεις της χώρας. Στα γραφεία της μάλιστα έχουν συγκεντρωθεί τρόφιμα (πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φασόλια, φάβα, μακαρόνια, λάδι, ξύδι, τσίπουρο, κουνέλια, κοτόπουλα και αυγά ημέρας) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους του αλληλέγγυου και ευαίσθητου εργαζόμενου. 

 Ενώ άλλος αλληλέγγυος στον κ. Στουρνάρα είναι πρόθυμος κάθε μέρα να πηγαίνει ένα λίτρο φρέσκο γάλα, που θα το αρμέγει ο ίδιος, καθώς είδε τον Υπουργό μας λιγάκι «κομμένο» από τις σκληρές διαπραγματεύσεις και την πίεση της τρόικα.

Όλα τα είδη που έχουν προσφερθεί και συγκεντρωθεί, αντιπροσωπεία συνδικαλιστών της ΠΟΕ ΟΤΑ  θα τα παραδώσει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013, στις 11.00 το πρωί, στον Υπουργό Οικονομικών για να του εκφράσουμε ολόψυχα την συμπαράστασή μας στο δράμα που περνάει η οικογένεια του. Πιστεύουμε πώς ο κ. Γιάννης Στουρνάρας θα εκτιμήσει την κίνηση μας..." καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ. 

Η κίνηση μας είναι συμβολική λένε οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση

Οπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος "το σύνθημα μας είναι, για τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη ρε γαμώτο...Απέναντι στην υποκρισία όλων αυτών που πλέον συμπονάνε τη φτώχεια και την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, εμείς πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Πέρα από αυτούς που ζουν με 500 ευρώ υπάρχουν οι άνεργοι, αλλά υπάρχουν και αυτοί που κάθε μέρα αυτοκτονούν γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις και τα χαράτσια και τα χρέη που μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. 

Η κίνησή μας είναι εντελώς συμβολική, θα φέρουμε προιόντα από όλη την Ελλάδα, ντομάτες, αγγούρια, πατάτες, ξύδι, λάδι, ελιές, αυγά ημέρας. Σκεφτείτε οτι υπάρχει ένας πολίτης που θέλει να σφάξει όλο το κοπάδι του για τη μανουλα του Γιάννη, να τρώνε οι άνθρωποι να μη στερηθούν τίποτα" είπε τέλος ο πρόεδρος των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια