Έχουν συλληφθεί οι πραγματικοί γονείς της Μαρίας στην Βουλγαρία.

Δείτε τα αδερφάκια της Μαρίας στη Βουλαγαρία.
Η Σάσα Ρούσεβα και ο Ατανας Ρούσεφ φέρονται να είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας από τα Φάρσαλα
Την άφησα γιατί δε μπορούσα να τη ζήσω, είπε η μητέρα σε έναν από τους γιους της
Την έδωσαν έναντι 250 ευρώ υποστηρίζει γείτονας στον καταυλισμό στη Βουλγαρία
Η Ρούσεβα είχε συλληφθεί για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας το 2013....

Εκκρεμούσε εις βάρος της ένταλμα σύλληψης για παράνομη υιοθεσία το 2009!
Είναι η Σάσα Ρούσεβα και ο Ατανας Ρούσεφ οι γονείς της μικρής Μαρίας που βρέθηκε στον καταυλισμό των ρομά στα Φάρσαλα; Σύμφωνα με βουλγαρικό πρακτορείο, το ζευγάρι ανακρίνεται ήδη.

Το πρακτορείο bgnes.com μεταδίδει πως ήδη το ζευγάρι των ρομά έχει μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση της περιοχής για ανάκριση.
Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Βουλγαρίας BNT, το ζευγάρι κατάγεται από την πόλη Νικολάεβο Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι έχει πολλά παιδιά. Πέντε από αυτά, είναι κατάξανθα και μοιάζουν με το κοριτσάκι από τα Φάρσαλα.

Ένα από τα παιδιά της οικογένειας στη Βουλγαρία δήλωσε πως όταν η μητέρα του είδε στην τηλεόραση τη φωτογραφία της μικρής από τα Φάρσαλα και του είπε πως ήταν η Μαρία τους.

Ο Jesus, γιος της Σάσα και του Ατανας Ρούσεφ, είπε πως η μητέρα του του είπε ότι όταν ζούσε στην Ελλάδα δεν είχαν λεφτά και γι’ αυτό αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τη Μαρία.
Σύμφωνα με έναν από τους γείτονες της οικογένειας, η Σάσα πήρε 500 λεβ (250 ευρώ) για να δώσει τη Μαρία.

Στο video που φιλοξενεί το πρακτορείο bgnes.com εμφανίζεται ένα κατάξανθο αγοράκι που μοιάζει καταπληκτικά με τη Μαρία, καθώς κι ένα κοριτσάκι με κόκκινα μαλλιά, που επίσης έχει ομοιότητα με το κοριτσάκι από τα Φάρσαλα.


Ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Σάσα Ρούσεβα για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας

Η υπόθεση περιπλέκεται μετά τις πληροφορίες πως εις βάρος της Σάσα Ρούσεβα εκκρεμούσε από το 2013 ένταλμα σύλληψης για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας. 

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2013 όταν η Ρούσεβα γέννησε στο Ιπποκράτειο και λίγο μετά συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας. Το παιδί μεταφέρθηκε στο ίδρυμα Άγιος Στυλιανός.
Η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.
Η ελληνική αστυνομία δεν έχει ενημερωθεί από τις βουλγαρικές αρχές για τη σύλληψη του ζευγαριού από τη Βουλγαρία Λίγους μήνες μετά προέκυψε πως η ίδια είχε δώσει παρανόμως ένα από τα παιδιά της για υιοθεσία το 2009! Και τον Απρίλιο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της. 

Η Ρούσεβα είχε δηλώσει πως γέννησε στις 31 Ιανουαρίου του 2009 στη Λαμία. Την ίδια ημερομηνία δήλωσε τη γέννηση της μικρής Μαρία και το ζευγάρι των ρομά που την κράτησαν. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια