Ο φόβος φυλάει τα ερμα. "Κυρία" στη βουλή η χρυσή αυγή

Χαμηλοί τόνοι από τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή, στην πρώτη παρουσία της μετά τις συλλήψεις του επικεφαλής της Νίκου Μιχαλολιάκου και 5 βουλευτών της.
Ντυμένος όπως αρμόζει στη Βουλή, με σοβαρό ύφος, προσεχτικό τόνο, ο Δημήτρης Κουκούτσης απέφυγε να κάνει....
το οποιοδήποτε σχόλιο για την ακύρωση της επίκαιρης ερώτησης, που είχε καταθέσει ο Ηλίας Παναγιώταρος (για τις εισπρακτικές εταιρείες) και περιορίστηκε να λάβει το λόγο μόνο για να εκφράσει την αρνητική θέση του κόμματος του για την υπό κύρωση συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τη Βουλγαρία. 

Ο λόγος του; Χωρίς επικοινωνιακές κορώνες και χωρίς την οποιαδήποτε αναφορά στη δίωξη των συναδέλφων του για κακουργηματικές πράξεις.

Μοναδική «παραφωνία» όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου κι αφού είχε υπερβεί το χρόνο της τοποθέτησης του , ακούστηκε να αρθρώνει τη λέξη «νεοναζιστική», προκαλώντας την αντίδραση του Προεδρεύοντος Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος αρχικά του έκανε παρατήρηση και στη συνέχεια του έκλεισε το μικρόφωνο. 

«Όταν νομίζουν πως θα τελειώσουν με εμάς θα αρχίσουν με εσάς» σχολίασε λακωνικά ο Δ. Κουκούτσης, όταν έλαβε ξανά το λόγο για να μιλήσει επί της αντίστοιχης συμφωνίας με τη Ρουμανία.

Ο Προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης «διεύθυνε» με παραδειγματικό τρόπο τη συζήτηση, κάνοντας μάλιστα υποδείξεις σε όσους… «σιγομουρμούριζαν» όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έλαβε το λόγο. 

Σημειώνεται πως στην σημερινή συνεδρίαση παρέστησαν 3 μόνο βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια