Ολο το παρασκήνιο από την πρώτη νύχτα του Μιχαλολιάκου στον Κορυδαλλό

Πως κύλησε η πρώτη νύχτα του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Κορυδαλλό
Στο ίδιο κελί με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός
Ακολουθούν πιστά τους κανόνες της φυλακής - Πως είναι η διαρρύθμιση - Που προαυλίζονται....

Σήμερα θα φάνε γίγαντες, ταραμοσαλάτα και τουρσί
Σε διπλανό κτίριο τα μέλη της 17 Νοέμβρη αλλά δεν έχουν ούτε οπτική επαφή
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κρατουμένων από τις δικαστικές φυλακές
Στην ειδικά ανακατασκευασμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο πρώτος αρχηγός κόμματος που φυλακίζεται. Για πρώτη φορά άλλωστε επικεφαλής κόμματος θεωρείται αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολούθησε όλους τους κανόνες της φυλακής ο Μιχαλολιάκος

Αμέσως μετά την άφιξη του στον Κορυδαλλό ο Νίκος Μιχαλολιάκος πήγε στη γραμματεία των φυλακών. Εκεί ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία. Δηλαδή του έγινε σωματικός έλεγχος, παρέδωσε τα προσωπικά του αντικείμενα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του άνοιξαν τον φάκελο, τον φωτογράφησαν και τον οδηγησαν στο κελί του. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και για τον βουλευτή Γιάννη Λαγό. 

Μαζί στους "ακτιβιστικούς" αγώνες...μαζί και στο κελί οι Μιχαλολιάκος - Λαγός

Το κελί τους έχει δυο κρεββάτια, ένα τραπέζι με 2 καρέκλες και τουαλέτα. Εως χθες δεν υπήρχε τηλεόραση η οποία αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα. Μόλις χθες τοποθετήθηκαν στον κοινόχρηστο χώρο και τα καρτοτηλέφωνα προκειμένου οι κρατουμενοι να επικοινωνούν με τους δικηγόρους τους και την οικογένειά τους. 

Οι φυλακισμένοι Μιχαλολιάκος και Λαγός έχουν δικό τους προαύλιο προκειμένου να μην έρχονται σε επαφή με άλλους κρατούμενους. Σε παρακείμενο κτίριο βρίσκονται τα φυλακισμένα μέλη της 17 Νοέμβρη όμως δεν έχουν καμία επαφή, ούτε καν οπτική. 

Ωστόσο οι αντιδράσεις των κρατουμένων από τις αντρικές δικαστικές φυλακές συνεχίζονται και σήμερα. Χθες άλλωστε κατά την ώρα της άφιξης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη φυλακή προκλήθηκε πανικός και οργισμένες αντιδράσεις. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit o Nίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιαννης Λαγός έφαγαν κανονικά το πρωϊνό συσσίτιο που τους δόθηκε, τσάι με φρυγανιές δηλαδή, δίχως να απαιτήσουν κάτι διαφορετικό. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και κατά το μεσημεριανό συσσίτιο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει γίγαντες, ταραμοσαλάτα και τουρσί. 

Η πρώτη νύχτα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο κελί κύλησε ήσυχα.  Ο ίδιος παραμένει ψύχραιμος και μάλιστα είναι αυτός που εμψυχώνει τον Γιάννη Λαγό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια