Ο ανεκδιήγητος Κασιδιάρης μιλάει για ξένα κέντρα που φυλακίζουν τον αρχηγό του. Προφανώς τα ίδια που τον άφησαν ελεύθερο....

O φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων λίγο πριν τις 13.00 
Πιθανότατα στις 17:00 το απόγευμα στον Κορυδαλλό ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Συνομωσίες από ξένα κέντρα εξουσίας βλέπει ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος.
Φορώντας ένα....
σκούρο κοστούμι μεταφέρθηκε με τα γνωστά τζιπ της αντιτρομοκρατικής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο φερόμενος ως υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου, βουλευτής Χρήστος Παππάς.

Η μεταφορά του έγινε στα δικαστήρια λίγο πριν τις 13.00 προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή. Είναι ο τελευταίος από τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται ενώπιον ανακριτών και εισαγγελέων. 
Φτάνοντας είπε: Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν".

Η μεταγωγή του ήταν προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί, αλλά τελικά αναβλήθηκε κατά τρεις ώρες. Από την ημέρα που απολογήθηκαν Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος και Μίχος, οι οποίοι έφτασαν στην Ευελπίδων στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης και έφυγαν στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, όλη η διαδικασία έχει πάει, χρονικά, πίσω.

Όπως και οι προηγούμενοι, έτσι και ο Χρήστος Παππάς, θα υποστηρίξει πως η δίωξή του είναι πολιτική και θα αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στις παράνομες δράσεις που αποδίδονται στη Χρυσή Αυγή. 

Κασιδιάρης: Η μεγαλύτερη σκευωρία

Σήμερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είχε διάθεση για σφαλιάρες, κλωτσιές, απειλές και σπρωξιές κατά φωτορεπόρτερ, κάμεραμεν και δημοσιογράφων. Σήμερα, είχε όρεξη να τους κάνει δηλώσεις για την πολιτική σκευωρία κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου, τα ξένα κέντρα που έδωσαν εντολή για την προφυλάκισή του. 

«Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη σκευωρία στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ο αριθμός που φέρεται να είναι του κ. Μιχαλολιάκου είναι ο αριθμός των κεντρικών γραφείων του κόμματος. Η απόφαση βασίζεται σε ένα παράλογο σκεπτικό. 

Ότι όποιος τηλεφωνεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μιλάει υποχρεωτικά με τον κ. Μιχαλολιάκο. Σαν να λέμε, ότι όποιος καλεί στη Συγγρού μιλάει με τον κ. Σαμαρά και όποιος καλεί στην Χαριλάου Τρικούπη, μιλάει με τον κ. Βενιζέλο» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, το πρωί, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Η προφυλάκιση είναι παντελώς, άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είναι ενωμένη, είναι ισχυρή, θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό της αγώνα» πρόσθεσε ο κ. Κασιδιάρης.

Με άλλα λόγια, τα ίδια ξένα κέντρα εξουσίας που επικαλείται ο βουλευτής του κόμματος, υπαγόρευσαν και την αποφυλάκιση του κ. Κασιδιάρη μόλις χθες; Γιατί με κάποιους συλλογισμούς κοντεύουμε να τρελαθούμε! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια