ΒΙΝΤΕΟ-Συνεργάτες στην απόδραση

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεργάτες στην απόδρασηΈνας σκύλος και μία γάτα συνεργάζονται άριστα με σκοπό την απόδρασή τους από το δωμάτιο στο οποίο είναι κλεισμένοι. Όταν ο ιδιοκτήτης του Ντέξτερ και του Γκίζμο κουράστηκε να προσπαθεί να καταλάβει πως τα κατοικίδιά του κατάφερναν να....
μπαινοβγαίνουν συνεχώς από την κουζίνα, τοποθέτησε μια κάμερα για να λύσει μια και καλή το μυστήριο.

Όπως διαπίστωσε με έκπληξη, ο γάτος και ο σκύλος συνωμοτούσαν και συνεργάζονταν για να ανοίξουν την πόρτα της κουζίνας όσο έλειπε ο ιδιοκτήτης τους.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο σκύλος φαίνεται να δυσανασχετεί που ο φίλος του αργεί να ανοίξει την πόρτα.

Ο γάτος δραπέτης ουσιαστικά "δουλεύει" μόνος του αφού ο φιλαράκος του ο σκύλος απλά παρακολουθεί και περιμένει να ανοίξει η πόρτα.




Ο Βρετανός Matt Hirst έβρισκε καθημερινά γυρνώντας από τη δουλειά την εξώπορτα ανοιχτή, αν και θυμόταν ότι την είχε κλείσει.

Κάποια στιγμή αγανάκτησε και αποφάσισε να στήσει μια κάμερα για να λύσει το μυστήριο μια και καλή.


«Την πρώτη φορά νόμιζα πως ξέχασα την πόρτα ανοιχτή. Τη δεύτερη φορά νόμιζα πως μπήκε διαρρήκτης. Την τρίτη φορά κατάλαβα πως ήταν ο γάτος και τοποθέτησα μια κάμερα για να τον ξεσκεπάσω», δήλωσε ο κ. Hirst.


Τρείς ώρες από τη στιγμή που έφυγε ο ιδιοκτήτης, ο γάτος σκαρφαλώνει και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα. Του παίρνει μόνο ένα λεπτό μέχρι να την ανοίξει και μετά δραπετεύει μαζί με τον σκύλο.


Παρά την παραδοσιακή έχθρα γάτας και σκύλου, απ’ ότι φαίνεται τα κατοικίδια του κ. Hirst έχουν ξεπεράσει εδώ και καιρό αυτό το στάδιο, αφού αντιλαμβάνονται πως είναι προς όφελος τους η συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια