Θεωρήθηκε ύποπτος φυγής ο Παππάς γιαυτό και προφυλακίστηκε....

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ΠαππάςΎποπτος φυγής θεωρήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η Άννα Κανδύλη στη Δημόσια Τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,
ο κ. Παππάς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής, καθώς ναι μεν εμφανίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου όμως εκτιμήθηκε ότι ενδεχομένως έκανε προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διαφύγει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παππάς, στον οποίο αποδίδεται ρόλου "υπαρχηγού" της εγκληματικής οργάνωσης έκανε και αυτός λόγος για πολιτική δίωξη.

Σύμφωνα με τη ΔΤ, μπορεί ο κ. Παππάς να μην δέχθηκε τηλεφωνήματα στο κινητό του, ωστόσο θεωρείται ότι τα τηλεφωνήματα που έγιναν προς τα κεντρικά γραφεία κόμματος το βράδυ της δολοφονίας, δεν αποκλείεται να ήταν και προς τον Χρήστο Παππά λόγω της θέσης που είχε στο κόμμα.

 Τι φώναξε ο Παππάς μετά την απόφαση 

"Zήτω η Χρυσή Αυγή. Χείμαρρος θα γίνει να τους πνίξει τους προδότες. Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει" φώναξε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, μετά την απόφαση για προφυλάκισή του
enikos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια