ΕΛ.ΑΣ.: Ο ληστής ήταν ο Μαζιώτης

ΕΛ.ΑΣ.: Ο ληστής ήταν ο ΜαζιώτηςΣτη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης φωτογραφίες, που σύμφωνα με την Αστυνομία, απεικονίζουν τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, να συμμετέχει σε ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε....
στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις 25 Ιουλίου 2013, στα Μέθανα Τροιζηνίας, με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολάρια Αυστραλίας.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας  για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατία και μετά την ανάλυση περιστατικών ένοπλων ληστειών, σε τράπεζες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των δραστών ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος της ΕΛΑΣ Νίκος Μαζιώτης που αναζητείται από τον Ιούλιο του 2012.


Σε βάρος του Μαζιώτη, εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια