Αυτό είναι το παλάτι της ΑΕΚ !

Ο κόσμος της ΑΕΚ ονειρεύεται την ημέρα που η ομάδα του θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον έχει την ευκαιρία να δει τις πρώτες εικόνες από τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη.
"Επιστρέφουμε στο σπίτι μας! Δεν νοείται ΑΕΚ χωρίς τη Νέα Φιλαδέλφεια και το αντίθετο", είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην αρχή....
της παρουσίασης των σχεδίων της "Αγιάς Σοφιάς".



"Από εσάς θέλω ένα πράγμα. Να μάθω αν είστε μαζί μας όλοι σας. Αν όλες οι παρατάξεις, όχι απλά ανέχονται την ΑΕΚ αλλά επιθυμούν την επιστροφή της. Είμαι απόλυτα ειλικρινής απέναντι σας και θέλω την ειλικρινή απάντησή σας, χωρίς σκοπιμότητες. Περιμένω τις ξεκάθαρες θέσεις σας" τόνισε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου.



"Ο συντελεστής δόμησης είναι 1,4. Αυτό που θα φτιάξουμε εμείς θα είναι κάτω από 1. Επίσης, ο συντελεστής κάλυψης είναι στο 60% κι εμείς θα είμαστε κάτω από το 45%. Η ΑΕΚ θα είναι ο μόνιμος χορηγός στο Δήμο για το άλσος. Το μόνο που ζητάμε είναι να φύγουν τα σκουπίδια που είναι εστία μόλυνσης. Δε νοείται δίπλα στο σπίτι μας να έχουμε σκουπίδια."



Ο κόσμος που βρέθηκε στην παρουσίαση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και συνεχώς ακουγόταν το σύνθημα: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια