Π. Παυλόπουλος: Να πειθαρχήσει ο Στουρνάρας....

Παυλόπουλος: Να πειθαρχήσει ο ΣτουρνάραςΟ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Γ. Στουρνάρας για τα νέα μέτρα.

«Ότι τα πράγματα είναι....
δύσκολα είναι σαφές και το πρώτο δύσκολο είναι η ανάγκη να δείξουμε στους εταίρους μας ότι δεν πάει άλλο», σχολίασε αρχικά ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε:

«Η τρόικα στο εσωτερικό της δεν έχει ενιαία γραμμή, στο πόσο και αν υπάρχει το δημοσιονομικό κενό, στο χρηματοδοτικό κενό 2015-16 και 3ον στο τι θα γίνει με την βιωσιμότητα του χρέους. Ας τα βρουν πρώτα και ας έρθουν μετά να μας ζητήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε να κερδίζει βγαίνοντας μπροστά και λέγοντας, βάζω πλάτη».

«Ο υπουργός είναι υποχρεωμένος να πειθαρχήσει στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος καθορίζει την πολιτική της κυβέρνησης», σχολίασε ο κ. Παυλόπουλος.

«Κριτική μπορούμε να κάνουμε αν παραβιαστεί αυτή η συμφωνία αλλά μην προδικάζουμε ότι θα παραβιαστεί εκ των προτέρων. Δεν θέλει κανείς την αποτυχία του κ. Στουρνάρα γιατί θα σήμαινε αποτυχία της κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια