Τραγωδία σε μηχανοκίνητο αγώνα! Οι ρόδες καταπλάκωσαν τους θεατές - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει το βίντεο από το τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια μίας επίδειξης αυτοκινήτων στο Μεξικό, γνωστών ως "monster truck". Οι γιγαντιαίες ρόδες καταπλάκωσαν τους θεατές με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 8 άνθρωποι μεταξύ των οποίων 3 παιδιά και να τραυματιστούν άλλοι 79!
Τουλάχιστον 8 άνθρωποι, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι 79 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν....
ένα τετρακινητήριο όχημα ανώμαλου δρόμου με τις χαρακτηριστικές μεγάλες ρόδες και τις ειδικά τροποποιημένες αναρτήσεις - ή "monster truck", όπως είναι γνωστά τα αυτοκίνητα αυτού του είδους- έπεσε πάνω στους θεατές ενός αγώνα extreme sports, όπως δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας στην πόλη Τσιουάουα του Μεξικού.
ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο φράγμα Ελ Ρεχόν, στα προάστια της πόλης αυτής, περίπου 370 χλμ. νότια από τα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ.

Ορισμένα μεξικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε στους 13, αλλά δεν είχε υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση έως πριν από λίγο.

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ανάμεσα στα θύματα είναι δύο κορίτσια 6 και 7 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα των δημοτικών αρχών της Τσιουάουα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Από τους τραυματίες, περίπου 46 άνθρωποι συνεχίζουν να νοσηλεύονται και 33 έλαβαν εξιτήριο.

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι το δυστύχημα οφειλόταν σε ένα «τεχνικό πρόβλημα», είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια