Ο Παλαιοκώστας με μαλλιά! Και αλλαγή προσώπου!!!

Ένταλμα σύλληψης για τον Βασίλη Παλαιοκώστα διαβιβάστηκε σήμερα στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας,  και αφορά στις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας....
και οπλοχρησίας από κοινού και άλλα αδικήματα, για την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης στη Λιβαδειά.  

Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) και στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους επιβάτες, ο Βασίλης Παλαιοκώστας, του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, και σε μια εφημερίδα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει κάνει προσθετική μαλλιών ή φοράει περούκα, ενώ φαίνονται αλλοιωμένα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. 


Το χρονικό της αστυνομικής καταδίωξης

Στις 6 Φεβρουαρίου 2011, περιπολία του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εντόπισε στην περιφερειακή οδό Λιβαδειάς – Αράχωβας,αυτοκίνητο, μάρκας AYDI A4, να κινείται προς Αράχωβα και το θεώρησαν ύποπτο. Από την εξακρίβωση των στοιχείων κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα.

Οργανώθηκε άμεσα επιχείρηση αστυνομικού ελέγχου, από τα περιπολικά οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που ήταν ανεπτυγμένα στην ευρύτερη περιοχή, καθώς δεν σταμάτησε σε σήμα για τροχονομικό έλεγχο.

Στο 7ο χλμ του οδικού άξονα Λιβαδειάς – Αράχωβας, οι δράστες αφού ακινητοποίησαν το όχημα τους, ο συνοδηγός, από απόσταση περίπου 100 μέτρων, πυροβόλησε επανειλημμένα, με πολεμικό τυφέκιο, κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί, αφού ακινητοποίησαν το περιπολικό, ανταπέδωσαν τα πυρά, ωστόσο από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο οδηγός του περιπολικού στον αριστερό μηρό.

Από την ευρεία κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο έξω από τη Χαιρώνεια Βοιωτίας. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες αφού το εγκατέλλειψαν στο σημείο, αφαίρεσαν από την περιοχή άλλο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια