Είναι σαν τους πορτιέρηδες στα τελευταία μπουζουκομάγαζα που έχουν απομείνει στις εθνικές οδούς.

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη από τον Γιώργο Καλαντζή και την Φωτεινή Πιπιλή
Καλαντζής: "Εγώ την εξηγώ ιατρικά, επειδή είμαι φαρμακοποιός, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο"
Πιπιλή: "Πολλοί βουλευτές χαριεντίζονταν με τον Παππά στο καφενείο της Βουλής. Δεν μπορείς να χαριεντίζεσαι κύριέ μου με τον φασίστα!"


Τη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη, όταν βγήκε από τα δικαστήρια, αφού είχε κριθεί μη προφυλακιστέος, σχολίασε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής. Πιο χειμαρρώδης ήταν η Φωτεινη Πιπιλή, η οποία μίλησε για τον Ηλία Κασιδιάρη, για τους συναδέλφους της που χαριεντίζονταν με τον προφυλακισθέντα Χρήστο Παππά αλλά και για τους "παραπλανημένους" ψηφοφόρους.

«Θέλω να έχετε στο μυαλό σας την εικόνα του κ. Κασιδιάρη και την εικόνα τη χθεσινή. Τίποτε άλλο. Εγώ την εξηγώ ιατρικά, επειδή είμαι φαρμακοποιός, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχει εξήγηση ιατρική, αλλά δεν κάνει. Πολιτική εξήγηση γιατί να έχει, όταν βγήκε έξω εν εξάλλω καταστάσει και έκανε αυτά που έκανε;».

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο κ. Κασιδιάρης είχε κάνει χρήση ουσιών, ο κ. Καλαντζής είπε «όχι, σε καμία περίπτωση (δεν είχε κάνει χρήση ουσιών). Σε στερητική αντίδραση, κατάσταση μπορεί να ήταν. Προσπαθώ να εξηγήσω μερικά πράγματα, αλλά η εικόνα είναι καλύτερη από τη διάγνωση. Όπως ξέρετε, οι καλοί γιατροί παλιά κοιτούσαν την όψη. Καλή όψη έλεγαν, αγαθή όψη. Και κάποιοι καλοί γιατροί έλεγαν ότι εάν θεραπεύσεις το ψυχικό αίτιο, θεραπεύεις και την ασθένεια».

Η Φωτεινή Πιπιλή είχε πιο πολλά να πει!

Συγγνώμη, αλλά ο Κασιδιάρης μένει με τον μπαμπά του ακόμα; Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε, αφού τον ξύπνησε ο μπαμπάς του και μένει με αυτόν, όχι με αυτές τις κοπελάρες που βλέπαμε στο lifestyle. Α, δεν του φτάνει η (βουλευτική) αποζημίωση να βρει σπίτι. Γιατί είπαν στον ανακριτή ότι είναι αντισυστημικοί και ότι το κόμμα παίρνει το 20% της αποζημίωσης και το 80% τους μένει. Καλά, ποιους δουλεύουν; Αυτοί οι άνθρωποι, έτσι και ανοίξει κάποιος τα βιογραφικά τους, θα καταλάβει ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών πολλοί ψηφοφόροι, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες που για παράδειγμα επέλεξαν εκείνον τον ξεμαλλιάρη που τον λέω εγώ – άλλοι τον λένε Καραϊσκάκη και άλλοι Κολοκοτρώνη – και δηλώνει, ρε παιδιά, στο επάγγελμα άνεργος ηλεκτρολόγος! Δηλαδή, στο χωριό του, το Αγρίνιο, δεν τον ήξεραν τι ήταν; Δεν ήξεραν τι είναι αυτό το πράμα και πήγαν και το ψήφισαν;"

Και συνέχισε: "Ο άλλος ήταν στην Εύβοια ταξιτζής και πορτιέρης σε μπουζουκομάγαζο της νύχτας. Έλεος! Τη γιαγιά στον Άγιο Παντελεήμονα τη δικαιολογώ ως ένα βαθμό, την καημένη που την πηγαίναμε στο ΑΤΜ να πάρει τα λεφτά και να μην τη σφάξουν οι κακοί Αλβανοί και Νιγηριανοί και τελικά της τα παίρναμε εμείς, γιατί βρέθηκαν και κάποιες χιλιάδες ευρώ στα σπίτια αυτών των λαμπρών ανθρώπων της νύχτας. Δεν το είπε αυτό η κυρία Ζαρούλια (για τον κ. Μιχαλολιάκο). Είπε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά δεν είπε ότι είναι της νύχτας. Οι περισσότεροι τους βλέπαμε στη Βουλή. Είναι σαν τους πορτιέρηδες στα τελευταία μπουζουκομάγαζα που έχουν απομείνει στις εθνικές οδούς. Τι άλλο έπρεπε να δουν;"

Γιατί μου επιτέθηκε η Χρυσή Αυγή
"Πρώτον, διότι έχουν ένα πρόβλημα με τις γυναίκες και το είχα πει και στη Βουλή. Διότι ο ναζισμός έχει τις γυναίκες ως σκεύος ηδονής και αναπαραγωγής. Όταν λοιπόν βλέπουν γυναίκα που ξεφεύγει από το δικό τους κανόνα, τη μισούν. Δεύτερον, γιατί είμαι ξανθιά. Διότι φαίνεται ότι δεν τους βγαίνει να βάψουν τα μαλλιά τους. Δεν ξέρω… κάτι είχαν με μένα. Δεν καταλαβαίνεις; Ποτέ δεν κάνω τέτοια πράγματα (να τους κοροϊδεύω), γιατί ξέρω ότι θα φάω την μπουνιά." 

Για τους παραπλανημένους ψηφοφόρους
"Μια μεγάλη κατηγορία ψηφοφόρων – και γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε να τους νταντεύουμε τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί – ήξεραν πολύ καλά (τι ψήφισαν), γιατί είναι κομμάτι αυτής της καταγώγιας συμπεριφοράς. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο: αυτά τα φασιστοειδή υπάρχουν και δεν είναι ανάγκη να είναι ναζιστές, χουντικοί, φασίστες ή άνθρωποι της νύχτας και παραβατικοί. Υπάρχουν στην Ελλάδα σε ένα ποσοστό 3 ή 4%, όπως και σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχουν αυτοί οι βαμμένοι ακροδεξιοί φασίστες. Αλλά στην Ευρώπη, επειδή υπάρχει ο νόμος ότι δεν μπορείς να μιλήσεις για το ναζισμό, κρύβονται. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η Αριστερά, η Δεξιά, η Κεντροδεξιά, το ΠΑΣΟΚ, όλοι, ακολούθησαν ειδικά στο προεδρείο μια τακτική, για την οποία έλεγα ότι δεν είναι ανάγκη, όταν χυδαιολογούν, να μπει μέσα ο Φρούραρχος. Όπως στο Συμβούλιο της Ευρώπης, έτσι και ξεπεράσεις το χρόνο, απλώς σου κόβουν το μικρόφωνο, δεν ακούγεται τίποτα", είπε η κα Πιπιλή.

Είναι σαν τους πορτιέρηδες στα τελευταία μπουζουκομάγαζα που έχουν απομείνει στις εθνικές οδούς. 

Τι άλλο έπρεπε να δουν
Και συνέχισε: "Εμείς, εδώ, πρέπει να συνεννοηθούμε όλα τα κόμματα και είχα κάνει κάτι που δεν το είχα διαφημίσει: με το που ανέβαινε στο βήμα βουλευτής της Χ.Α, δεν καταδεχόμουν να τον ακούσω. Έπαιρνα την τσαντούλα μου, έφευγα, πήγαινα στο καφενείο και μόλις τελείωνε, επέστρεφα. Αν το κάνουμε όλοι… Ανεβαίνουν οι χρυσοκασιδιάρηδες στο βήμα. Τι πιο απλό να τον αγνοήσεις και να πας στο καφενείο; Αλλά να το κάνει όλη η Βουλή."

Πολλοί βουλευτές χαριεντίζονταν στο καφενείο της Βουλής με τον Παππά
"Χαριεντίζονταν (στο καφενείο της Βουλής) όμως, δυστυχώς, βουλευτές και αξιωματούχοι όλων των κομμάτων, ιδίως με τον Παππά, επειδή ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δήθεν. Πολλάκις. Και μου ερχόταν να τους πλακώσω εγώ στα χαστούκια. Να γίνω η Κασιδιάρω εγώ, με την έννοια ότι δεν μπορείς να χαριεντίζεσαι, κύριέ μου, με τον φασίστα. Κάπνιζαν μαζί. Αγκαλίτσα. Δεν ξέρω αν έπιναν, αλλά συνήθως 11 το πρωί που είναι οι επιτροπές, δεν πίνει κανείς. Αλλά για μένα είπε ο Κασιδιάρης «κάτσε κάτω, μωρή πιωμένη» και είδατε τι έγινε. Και είπα από μέσα μου: καλά, 11 το πρωί, αυτός είναι ανώμαλος! Ακόμη και να είχα πιει… 11 το πρωί; Μήπως ήταν αυτός πιωμένος; Αλλά τα αναβολικά – με την αθλητική έννοια – σου καίνε το κεφάλι. Στα κεφάλια επηρεάζουν, το έχετε ακούσει;"
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια