Ο ανεκδιήγητος σύμβουλος Στουρνάρα, κύριος Καραβίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)...

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα των τεχνοκρατών που κυβερνάνε τη χώρα...
Ο κ. Καραβίτης, επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ πριν και αμέσως μετά την ένταξη στην ΟΝΕ και ένας από τους υπευθύνους για τη «δημιουργική λογιστική», εξηγεί το σκεπτικό του νέου φόρου

στα ακίνητα.
Με πρωτοφανή κυνισμό και εμφανή άγνοια για τις οικονομικές συνθήκες που ισχύουν για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, ο κ. Καραβίτης, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών και υπεύθυνος για το νέο φόρο ακινήτων, εξήγησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το σκεπτικό της φορολόγησης.

Εάν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει το φόρο, ας μην τον πληρώσει και βλέπουμε ήταν η ουσία της τοποθέτησής Καραβίτη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει κανένα απόλύτως σχέδιο στην οικονομική και φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, πέρα από την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων προς τους δανειστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλούσιο βιογραφικό του κ. Καραβίτη περιλαμβάνεται και η θητεία του ως Γενικού Γραμματέα της ΕΛΣΤΑΤ, επί υπουργίας Οικονομικών Παπαντωνίου και Χριστοδουλάκη, πριν και αμέσως μετά την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, την εποχή δηλαδή της «δημιουργικής λογιστικής». Απολαύστε τον:






Η αντίδραση του Ε. Αντώναρου στο twitter για τα λεγόμενα Καραβίτη

Τα λεγόμενα Καραβίτη προκάλεσαν την αντίδραση του Ε. Αντώναρου, πρώην βουλευτή της ΝΔ και κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.

 

left.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια