Στέλεχος της Ν. Δ. μιλάει για "φιρφιρικομιμίκους" με ζελέ στο μαλλί που είναι στο κόμμα!!!

Προφανέστατα το φιρφιρικομιμίκος πηγαίνει στον βιβλιοπώλη που τώρα το παίζει Νεοδημοκράτης....
Μία ανάρτηση φωτιά έκανε στο facebook, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ
Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τσιτσέλης, ο οποίος μάλιστα ήταν ανάμεσα στα στελέχη που είχαν στηρίξει εξ αρχής τον Αντώνη Σαμαρά για πρόεδρο της ΝΔ. Ο Τσιτσέλης κάνει επίθεση στην ηγεσία του κόμματος και ζητά από τους νεαρούς "φιρφιρικομιμίκους", χωρίς να τους κατονομάζει,  να μην τολμήσουν να του διδάξουν κομματικό πατριωτισμό. Η ανάρτηση για να ξέρετε έχει υποστηρικτές και στην Κ.Ο της ΝΔ....

Αναλυτικά η ανάρτηση όπως ακριβώς έγινε.... 

"Με ρωτουν γιατι τοση αδιαφορια για τις....εσωκομματικες εκλογες της Ν.Δ.!!!!!!!!! Μα τι περιμενουν μετα απ' ολα αυτα που γινονται?ποιος ασχολειται και γιατι?η Ν.Δ. "ως μη ... ωφειλε" ανελαβε να προστατευει τα λεφτα των τσιμεντοκαναλαρχων και οσων πλουτησαν στο χρηματιστηριο,την ολυμπιαδα,τους εξοπλισμους,στα καυσιμα και στο κλεψιμο του δημοσιου.Ακομη ανελαβε να "αθωωσει" το ΠΑΣΟΚ. Ο σημερινος πυρηνας κορυφης αποτελειται απο ανθρωπους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ., εχουν υπηρετησει αλλα κομματα [Χρ.Λαζαριδης,Φαηλος,Αδωνις,Βοριδης κ.α.] η ηρθαν απ' το πουθενα[?] [Μηταρακης,Ψυχαρηςκ.α.] και οι λοιποι ΟΛΟΙ-ΜΑ ΟΛΟΙ-μενουν κολλημενοι στις θεσεις τους για ιδιον-αντε και συγγενικον-ΟΦΕΛΟΣ. Αρα γιατι απορουν μερικοι? 

ΥΓ1 Ας μου δειξουν 1 στελεχος που δεν ανηκει σε μια απ' τις ανωτερω 3 κατηγοριες ΥΓ2μην τολμησουν νεαροι φιρφιρικομιμμικοι με ζελε στο μαλλι να μου διδαξουν κομματικο πατριτωτισμο,ας κανουν καλλιτερα αυτο που ΔΕΝ γινεταο ΠΟΤΕ την Κυριακη!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια