Στον ανακριτή ο Μιχαλολιάκος. Στον Κορυδαλλό ο Λαγός....

Μαζί με τον κ. Μιχαλολιάκο στα δικαστήρια θα απολογηθούν και ο πρόεδρος της Τ.Ο Νίκαιας, κ. Πατέλης
Συγκεντρωμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
Παρόντες τώρα στα δικαστήρια και ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Η. Παναγιώταρος
Ο βουλευτής, Η. Παναγιώταρος είχε φραστικό....
επεισόδιο με αστυνομικό γιατί ήθελε να μπει με το αυτοκίνητο στα δικαστήρια 
Στις φυλακές του Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί ο προφυλακιστέος πλέον Γιάννης Λαγός
Επιθέσεις και απειλές προς δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ από Η. Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Μίχο
Δικαστικές πηγές για τις αποφυλακίσεις: Παραμένουν κατηγορούμενοι οι τρεις ελεύθεροι βουλευτές
Η στιγμή να απολογηθεί ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, έφτασε. Η μεταγωγή του επικεφαλής του κόμματος από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται, στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις κατηγορίες περί σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε ήδη, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 15:30. 


Επίσημη εξήγηση για την χρονική καθυστέρηση της απολογίας Μιχαλολιάκου δε δόθηκε, όμως ήταν δεδομένο πως θα υπήρχε, αφού οι απολογίες Κασιδιάρη, Λαγού, Παναγιώταρου, Μίχου κράτησαν μέχρι σήμερα το πρωί και εξαιτίας αυτού καθυστέρησε η μεταγωγή του "πυρηνάρχη" της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη και άλλων κατηγορουμένων στην Ευελπίδων.

Η πλευρά του Νίκου Μιχαλολιάκου κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό το τί θα υποστηρίξει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην απολογία του. Κατά το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, είναι ο απόλυτος άρχων της Χρυσής Αυγής, αφού οργάνωση είναι δομημένη στη βάση του «Führerprinzip» (σ.σ. αρχηγού αρχή), με υπαρχηγό τον Νίκο Παππά, ο οποίος απολογείται αύριο Πέμπτη. Την υπεράσπισή του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει αναλάβει ο αδελφός του, Τάκης Μιχαλόλιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια