Μέσα σε τέσσερις μέρες «άσπρισε» ο Παππάς....

Εμφανής η διαφορά από την Κυριακή που παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ έως την Πέμπτη που οδηγήθηκε στον ανακριτή.
Tην περασμένη Κυριακή στις 2 το μεσημέρι, ο Χρήστος Παππάς κατέβηκε από ένα ταξί μπροστά από τη ΓΑΔΑ και αφού έκανε δηλώσεις.... στους δημοσιογράφους, παραδόθηκε στις Αρχές. 

Ντυμένος με ένα “πολεμικό” γιλέκο και με γενικότερη casual εμφάνιση, φρέσκος- φρέσκος, δεν αποκάλυψε πού βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες που τον αναζητούσε η Αστυνομία.

Τέσσερις μέρες μετά, την Πέμπτη το μεσημέρι, ντυμένος με κοστούμι αυτή τη φορά, οδηγήθηκε μπροστά στον ανακριτή για να απολογηθεί από τον οποίο στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος.

Και στις δύο περιπτώσεις ήταν το ίδιο προκλητικός στις δηλώσεις του με το ίδιο “επιθετικό” ύφος και στιλ μπροστά στις κάμερες.

Με μια μόνο... μικρή διαφορά.

Η κόμη του φερόμενου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής μέσα σε τέσσερις μέρες είχε αλλάξει χρώμα, έχοντας ασπρίσει εμφανώς.

Τα... βάσανα του βουλευτή Επικρατείας της ΧΑ προφανώς, λειτούργησαν καταλυτικά και σε συνδυασμό με την κράτησή του στη ΓΑΔΑ και την αγωνία του για την ενδεχόμενη προφυλάκισή του, διατάραξαν τις... χρωματικές ισορροπίες στα μαλλιά του. 


Η στεναχώρια ασπρίζει λέει ο λαός, σε αντίθεση με τους επιστήμονες που έχουν καταστήσει ξεκάθαρο εδώ και πολλά χρόνια πως «οι αστικοί μύθοι για περιπτώσεις “ασπρίσματος μέσα σε μια νύχτα” από φόβο ή στεναχώρια απορρίπτονται ως αναληθείς», συμπληρώνοντας πως ο μόνος φυσιολογικός παράγοντας που καθορίζει την απόχρωση των μαλλιών είναι η  μελανίνη.

Βέβαια πάντα υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες...
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια