Όλα ήταν ωραία στο ΟΑΚΑ και 3 - 0 εύκολα η ΑΕΚ.... (βίντεο)

Χαλαρές... γκολάρες! (3-0) (vid)Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ΑΕΚ με 4-2-3-1 έχοντας αριστερά τον Γροντή, δεξιά τον Πόποβιτς και τον Ντακόλ πίσω από τον Μπρέσεβιτς. Οπως σε κάθε αγώνα, έτσι και τώρα, αυτό που ήθελαν οι Κιτρινόμαυροι ήταν ένα γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε πολύ τα πράγματα για....
τη συνέχεια. Χωρίς ευκαιρίες, όμως, γκολ δεν μπαίνει...

Η πρώτη κλασική για την Ένωση ήρθε στο 20' αλλά ο Μπρέσεβιτς, μετά την μπαλιά του Κορδέρο, απέτυχε στο τετ α τετ, με τους Κρητικούς να προσπαθούν να αφήσουν όσο το δυνατόν λιγότερους κενούς χώρους. Παρά τις προσπάθειες αυτές, πάντως, η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει ευκαιρίες αλλά οι παίκτες του Δέλλα ενώ είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, έκαναν λάθος στην τελική πάσα.

Στο 29', πάντως, το 1-0 ήρθε μετά το ωραίο πλασέ του Πόποβιτς, τον οποίο έβγαλε σε θέση για γκολ ο Μπρέσεβιτς. Σε αυτή τη φάση ο φορ λειτούργησε σωστά σαν δημιουργός αλλά στο 34' έχασε κι άλλη ευκαιρία, όταν έπρεπε να γίνει εκτελεστής, μετά την κεφαλιά-πάσα του Ντακόλ στον κενό χώρο.

Με το σκορ υπέρ της από το πρώτο 45λεπτο, το μόνο που είχε να κάνει η ΑΕΚ στο δεύτερο ήταν να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Η ομάδα του Δέλλα δεν έδειχνε να είναι ιδιαίτερη ορεξάτη, υπό την έννοια πως δεν έφτιαχνε συνεχώς ευκαιρίες, αλλά το κλίμα στο ΟΑΚΑ άλλαξε μέσα σε ένα 3λεπτο. Το εκπληκτικό φάουλ του Πόποβιτς στο 60' και το γυριστό του Ντακόλ στο 63' μετέτρεψαν το 1-0 σε 3-0 και από εκεί και πέρα ο Δέλλας έκανε και αλλαγές.

Αυτό που δεν άλλαξε ως το τέλος του ματς ήταν το σκορ καθώς όσες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν στη συνέχεια, με Μπρέσεβιτς, Κορδέρο και Τσούπρο δεν αξιοποιήθηκαν από την ΑΕΚ, που έφτασε χαλαρά στο 3-0 και ελπίζει να βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα.



ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης (67' Τσούπρος), Κορδέρο, Γεωργέας, Γροντής (74' Παληαρούτας), Μπρέσεβιτς (86' Τσεβάς), Ντακόλ, Πόποβιτς.

Αγιος Νικόλαος: Μπρόκος, Πυγιάκης, Μουτάκης, Κ. Κοκολάκης, Ιασωνίδης, Χρηστάκης (74' Σταυρακάκης), Φαγάς, Χατζάη (46' Γκέκας), Λεπτοκαρύδης, Γ. Κοκολάκης, Καριάτης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια