Εκκωφαντικό χαστούκι του Πανθρακικού στον ΠΑΟ.... 2-1 βίντεο

Το... κάστρο έπεσε από μέσα! (1-2)Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αστοχία του και τα αμυντικά κενά γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στην Λεωφόρο μετά από 11 χρόνια και 65 ματς καθώς ο Πανθρακικός επιβλήθηκε με 2-1 στο 500ο παιχνίδι από καταβολής Α' Εθνικής στο "Απόστολος Νικολαϊδης". 
Ο Παναθηναϊκός....
μπήκε στο ματς με ενέργεια και διάθεση να πιέσει από νωρίς για το γκολ. Απείλησε με την κεφαλιά του Μαρινάκη στο 16΄ αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ όταν από τη σέντρα του Ντιόγκο ο Ζεκίνια με εξαιρετική κεφαλιά υποχρέωσε τον Καπίνο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα αλλά ο Σέρεμετ είπε “όχι” στον Μπεργκ στο 20ο λεπτό, ενώ με εξαίρεση την προσπάθεια του Πράνιτς στο 45΄δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την μαζική άμυνα του Πανθρακικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε με την ίδια νοοτροπία και λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ στο 51΄όταν στην αντεπίθεση ο Κάσες σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Καπίνο. Πλέον η ομάδα της Κομοτηνής έβρισκε χώρους στο ανοιχτό γήπεδο εκμεταλλευόμενη και την κούραση του Παναθηναϊκού, ενώ δεν επέτρεπε στους παίκτες του Αναστασίου να απειλήσουν.

Ο προπονητής των πρασίνων, όμως, φρέσκαρε την ομάδα του ρίχνοντας στο ματς του Ντίνα και Φιγκερόα και δεν άργησε να δικαιωθεί. Αφού ο Σέρεμετ έκανε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ του Τριανταφυλλόπουλου στο 63΄, ο Φιγκερόα στο 67΄έφερε το ματς στα ίσα.

Ωστόσο ο Πανθρακικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 75΄ο Κάσες εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρομέου εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Καπίνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα την φετινή σεζόν. Παράλληλα ήταν η πρώτη ήττα των πρασίνων στη Λεωφόρο μετά από 65 παιχνίδια.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (60' Ντίνας), Ατζαγκούν (51' Φιγκερόα), Μπεργκ

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Έμποου, Κάσες (85' Χρήστου), Ζεκίνια, Μπαϊκαρά, Ρομέου (79' Χασομέρης). 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια