Monza Formula 1: Το 1-2 για την Red Bull με τον Vettel στην pole position....

Ο Sebastian Vettel σταμάτησε το σερί του Lewis Hamilton και κατέκτησε την pole για το αυριανό Grand Prix Ιταλίας. Αυτή ήταν η 40η pole position του Γερμανού στην καριέρα του στην Formula 1. Στη δεύτερη θέση της εκκίνησης....
θα βρεθεί ο Mark Webber και στην τρίτη ο Nico Hulkenberg που έκανε την έκπληξη της ημέρας με το μονοθέσιο της Sauber.

Η Red Bull αποδείχθηκε πιο γρήγορη από όλους στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές του ιταλικού Grand Prix και πήρε επάξια τις δυο πρώτες θέσεις της εκκίνησης. Aξίζει να σημειώσουμε πως και στα τρία σκέλη των δοκιμών ο Vettel ήταν ο ταχύτερος όλων και δεν έδειξε να απειλείται από κανέναν. Μεγάλη έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός των Kimi Raikkonen και Lewis Hamilton από το τρίτο σκέλος, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα από την 11η και 12η θέση αντίστοιχα.

Στο τρίτο σκέλος των κατατακτήριων η μάχη για την πρώτη θέση δόθηκε ανάμεσα στα μονοθέσια των Red Bull, Ferrari, Toro Rosso και McLaren, με τους Hulkenberg και Rosberg ναι είναι η μόνη συμμετέχοντες των Sauber και Mercedes αντίστοιχα. Από το ξεκίνημα της διαδικασίας οι δύο οδηγοί της Red Bull έδειξαν πως είναι ταχύτεροι και πως η μάχη για την pole position θα δινόταν μεταξύ τους, με τελικό νικητή τον Vettel.


Η έκπληξη της ημέρας ήρθε από τον Nico Hulkenberg ο οποίος οδηγώντας εξαιρετικά έφερε το μονοθέσιο της Sauber εμπρός από τις δυο Ferrari και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 3η θέση. Στον εντός έδρας αγώνα για την Ferrari στην πίστα της Monza, οι δυο οδηγοί της ομάδας, Fellipe Massa και Fernando Alonso δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλύτερο από την 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Έκτος ήταν ο Rosberg με την Mercedes, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ricciardo, Perez, Button και Vergne.

Ο αγώνας αύριο αναμένεται πολύ δυνατός με τις Ferrari να παλεύουν για κάτι καλύτερο από το σημερινό μίνι "φιάσκο", τις Red Bull να σημαδεύουν νίκη και τις Mercedes και  ΜcLaren να επιζητούν τη διάκριση χωρίς βέβαια να αγνοούμε την προσπάθεια των υπολοίπων. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια