Τελικά μπορεί και να είναι αεροψεκασμένος;

"Άλλα γιάλλα της Παρασκευής το Γάλα"
Δεν έχει τίποτα προσωπικό με την Πόπη και προσπάθησε να διασκεδάσει - ατυχώς- τις εντυπώσεις που προκάλεσε η προτροπή του, για λιντσάρισμα εναντίον του Παχτα,λέγοντας πως « είπα μια λέξη (λιντσαρετε) η οποία χρησιμοποιείται επανειλημμένος".
Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας....
στον Νικο Χατζηνικολάου (REAL FM),  με αφορμή  το επεισόδιο στην εκπομπή της Τσαπανίδου, τόνισε: «Δεν έχω τίποτα με την κ. Τσαπανίδου σε προσωπικό επίπεδο. Όταν επαναλαμβάνει 3 φορές ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος μου, πράγμα το οποίο δεν είναι αληθές, όταν μιλά για δημόσια δήλωση και όχι για ιδιωτική συνομιλία, όταν φτάνουμε σε όρους όπως ότι προέτρεψα σε πολιτική δολοφονία, αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε ξεπεράσει τα όρια» και πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί να τεκμηριώνει η κ. Τσαπανίδου ως δικαστής τη δημόσια δήλωση ως δικαστής. Δεν μπορώ να κάτσω σε ένα studio, που μου λένε ότι «θα έπρεπε να σας πετάξω έξω».

Για τη λέξη «λιντσάρισμα» που χρησιμοποίησε, είπε:

«Είπα μια λέξη η οποία χρησιμοποιείται επανειλημμένος. Στα καφενεία τη λένε. Θα έπρεπε να συλληφθούν όλοι; Δέχομαι να με δικάσει, αλλά να δικάσει παράλληλα και το έγκλημα που γίνεται στην Χαλκιδική. Δεν θα γονατίσω. Η ίδια λέξη χρησιμοποιήθηκε από όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια