Φωλιές τα γραφεία της χρυσής αυγής στην Κρήτη....

Στη σύλληψη 23χρονου νεαρού, που σύμφωνα με το FlashNews είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, οι οποίες απο το πρωί, κάνουν εξονυχιστικές έρευνες, τόσο σε σπίτια όσο και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά αλλά και άλλες περιοχές της Κρήτης....

Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη που γίνεται από το πρωί στα Χανιά, στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός 43χρονου, ο οποίος είχε φωτογραφίες του Χίτλερ, μαχαίρια και... μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής. 

Η νέα σύλληψη, του 23χρονου,  έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσής Χανίων, 
ενώ σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα  εύχρηστο, μεταλλικό πιστόλι εκτόξευσης σφαιριδίων.
Ο 23χρονος, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Οι έρευνες στο Ηράκλειο - Μαχαίρια και κοντάρια στα ευρήματα των αρχών
Όπως μετέδωσε ο ALPHANEWS 106,2 άνδρες της Αστυνομίας το μεσημέρι έκαναν έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Ν. Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο. Η επιχείρηση έγινε με την παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στα γραφεία βρέθηκε ένα μαχαίρι, ένα κοντάρι καθώς και έντυπο υλικό και σημαίες.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, σε σπίτι ενός 34χρονου, μέλους της Χρύσης Αυγής, στη Ν. Αλικαρνασσό εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, 38 κοντάρια με ελληνικές σημαίες και σημαίες της ΧΑ, σπρέι πιπεριού, μια σιδερογροθιά, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης καθώς και φυλλάδια αλλά και μπλούζες με το σύμβολο του Συνδέσμου.

Στο σπίτι επίσης του 34χρονου συνελήφθη και ένας 27χρονος ο οποίος είναι και αυτός μέλος της Χρυσής Αυγής.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια