Έξι τηλεφωνήματα δέχθηκε ο δολοφόνος χρυσαυγίτης πριν σκοτώσει τον Παύλο Φύσσα....

Τα στελέχη του πυρήνα της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας μιλούσαν με τον Γ. Ρουπακιά πριν τη δολοφονία
Ο δράστης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον γραμματέα της Τ.Ο. Της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια
Είχε κινητό μόνο για την οργάνωση των κινήσεων του τάγματος εφόδου ο δράστης;
Το κινητό μίλησε και αλλάζει τα δεδομένα.
Οργανωμένο χτύπημα, από οργανωμένο φορέα προσπαθούν να αποδείξουν οι αστυνομικοί....
ότι ήταν η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Στο μικροσκόπιο μετά την άρση του απορρήτου μπήκε το κινητό του 45χρονου δράστη.
Πρόκειται για ένα κινητό το οποίο είναι παλιά τεχνολογίας και η κάρτα του είναι ουσιαστικά απενεργοποιημένη καθώς δεν μπορεί να κάνει κλήσεις παρά μόνο να δεχθεί.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται, όπως λένε πηγές της αστυνομίας, για το... επιχειρησιακό κινητό του Γ. Ρουπακιά.

Ένα κινητό το οποίο είχε για τις συνεννοήσεις με άλλα άτομα της οργάνωσης.

Πως καταλήγουν οι αστυνομικοί στο συμπέρασμα αυτό;

Από τα έξι τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο Γ. Ρουπακιάς κατά το διάστημα μιας ώρας πριν τη δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το bloko.gr τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν όλα από οργανωμένα μέλη της χρυσής αυγής. 

Το πιο κρίσιμο ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι το τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Τ.Ο. Της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας καθώς αυτός θεωρείται ότι ίσως έκανε προσκλητήριο σύγκλισης του τάγματος εφόδου της οργάνωσης.
Σύμφωνα με το bloko.gr η διαδικασία που πρόκειται τώρα ν' ακολουθηθεί, είναι πρώτον να διαπιστωθεί αν το κορυφαίο στέλεχος της τοπικής οργάνωσης ήταν παρών στο φονικό για να κατηγορηθεί για άμεση συνέργεια, ή αν κάλεσε ευρισκόμενος στο σπίτι του, τους υπόλοιπους 6 με 7 που επιστρατεύθηκαν νύχτα για να συγκροτήσουν το τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στην παρέα του Παύλου Φύσσα. 

Σ' αυτή την περίπτωση, που θ' απαιτήσει νέες άρσεις, ενδέχεται να κατηγορηθεί ακόμη και για ηθική αυτουργία, στην περίπτωση που κάποιος καταθέσει ότι δόθηκε εντολή συγκέντρωσης του τάγματος εφόδου.

Τα τηλεφωνήματα έγιναν κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Κάποιοι τοποθετούν τον 45χρονο στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης στη Νίκαια. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποδείξουν ότι επί της ουσίας οργανώθηκε μια ομαδική ενέργεια η οποία κατέληξε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Αποκαλυπτικά θα είναι ίσως όμως και τα στοιχεία τα οποία φρόντισε να εξαφανίσει η σύζυγος του δράστη από το σπίτι τους. Είναι, σύμφωνα με πληροφορίες στοιχεία τα οποία συνδέουν τον 45χρονο με τον τοπικό πυρήνα της Χρυσής Αυγής.
Τα στοιχεία αυτά ωστόσο παραμένουν ακόμη άφαντα.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια