Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με το τεμαχισμένο πτώμα σε κάδο απορριμάτων στης Ραφήνα. Δράστης ο εγγονός!

Της ζήτησε χρήματα και εκείνη αρνήθηκε. Ήρθαν στα λόγια, τον κατέκρινε για τον τρόπο ζωής του και ο 28χρονος εγγονός σκότωσε και τεμάχισε την γιαγιά του και την πέταξε σε έναν κάδο απορριμάτων στην Ραφήνα. Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος αλλά και το πως έφτασαν στα ίχνη του δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος οι αστυνομικοί....

Είναι ίσως από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στο αστυνομικό δελτίο. Ο 28χρονος, τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου, πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του στα Πατήσια για να της ζητήσει χρήματα. 
Εκείνη αρνήθηκε και ήταν επικριτική για τον τρόπο ζωής του. Είχε εγκαταλείψει την γυναίκα του με ένα μωρό ούτε, ενός έτους και συζούσε με μια άλλη γυναίκα με τρια παιδιά.

Τότε εκείνος τη μαχαίρωσε στο λαιμό και έφυγε από το σπίτι της άτυχης 84χρονης, αφού μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο.

Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, επέστρεψε στο διαμέρισμα και αφού τεμάχισε με μαχαίρι και πριόνι το πτώμα, το έβαλε μέσα σε νάυλον σακούλες και σακβουαγιάζ και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του, αρχικά στο σπίτι του και το ίδιο βράδυ στον κάδο απορριμμάτων, όπου και βρέθηκε, στην Ραφήνα.

Για να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς, ο 28χρονος αναστάτωσε το σπίτι της γιαγιάς του για να φανεί ότι έγινε ληστεία. Πήρε κοσμήματα και κάποια από αυτά τα πούλησε σε διάφορα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής.

Η αναζήτηση της μάνας από την κόρη έστρεψε τις υποψίες στον εγγονό
Ο δράστης είχε κάνει ό,τι ήταν δυνατόν για να αποπροσανατολίσει τις αρχές. Όμως δεν είχε υπολογίσει τα εξής: ότι η μητέρα του θα αναζητούσε την γιαγιά του και ότι οι αρχές θα διαπίστωναν με ευκολία ότι ο χώρος που πέταξε το τεμαχισμένο πτώμα ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μόλις την περασμένη Παρασκευή, η κόρη της 84χρονης την αναζήτησε, αλλά δεν μπορούσε να την βρεί. Πήγε από το σπίτι της μητέρας της και το βρήκε αναστατωμένο. Τότε, ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως να ψάχνουν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της 84χρονης. Πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το σπίτι και αυτά ταυτίζονταν με τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρήκαν στον κάδο στην Ραφήνα.

Ανήκαν στον 28χρονο εγγονό. Διαπίστωσαν επίσης ότι ο εγγονός έμενε μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα. Έτσι, προσήχθη ως ύποπτος στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου.

Ηταν θέμα λίγων λεπτών να καταλάβουν ότι εκείνος ηταν ο δράστης.

Στο σπίτι του βρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια, καθώς και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια