Προς την κυρία Ρεπούση: "άσε μας κουκλίτσα μου"

Θυμάστε κάποια πολιτική πρόταση της κυρίας Ρεπούση; Κάτι που να έκανε πάταγο; Να είπε κάτι για να υπερασπιστεί τους Έλληνες που υποφέρουν; να είπε κάτι για την ανεργία; Για τους φίλους μας τους Γερμανούς, που έχουν βρει την ευκαιρία και εδώ και μία τριετία βγάζουν όλα τα απωθημένα πάνω μας; Kάτι που να μεταφέρει....
τις αγωνίες του κόσμου; 

Αν ισχύει κάτι τέτοια και μας διαφεύγει , ειλικρινά συγχωρέστε μας, αλλά δεν φταίμε εμείς. Φταίει η ίδια η κυρία Ρεπούση, που έχει φροντίσει επιμελώς για αυτό.  

Το μόνο που θυμόμαστε από εκείνη, είναι ο συνωστιμός της Σμύρνης. Εκείνη η πρόκληση, απέναντι όχι μόνο στην Ελλάδα και την ιστορία της, όχι στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας, αλλά απέναντι στην ανθρώπινη φρίκη που έζησαν τόσες ψυχές εκείνη την μαρτυρική νύχτα. 

Σήμερα εμφανίστηκε ξανά. Και είναι γεγονός ότι έκανε θόρυβο, προκαλώντας με ένα θέμα που θίγει ξανά ευαίσθητες χορδές των Ελλήνων, που έχοντας χάσει την πυξίδα τους, έχουν εναποθέσει μέγαλο μέρος της ελπίδας τους στην πίστη τους. Στο Θεό και την Ορθοδοξία.

Στην Ρεπούση αρέσει να προκαλεί. Να κάνει ντόρο...Εξάλλου οι εκλογές δεν είναι μακρυά...Σήμερα διερωτήθηκε γιατί να διδάσκονται τα θρησκευτικά. Θα μπορούσαμε να αραδιάσουμε καμία εκατοστή λόγους. Δεν χρειάζεται. Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία εξάλλου πάνε μαζί. Και κυρίως στα δύσκολα.

Το μείζον είναι πως άνθρωποι που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό, έχουν βίτσιο να τον ιντριγκάρουν, να τον προκαλούν. Αλλά μέχρι εδώ, Αρκετή δημοσιότητα πήρε η κυρία. Από εδώ και πέρα ας μην παίξει ξανά κανείς το παιχνίδι της. Και η απάντηση προς εκείνη ας έρθει στις επόμενες εκλογές...
parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια