Αποκάλυψη από Κασιδιάρη: Αυθεντική φωτό του φονιά με τον Στάλιν!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, το φωτογραφικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως, «δίνει συντριπτική απάντηση στην άθλια προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής, από τα πουλημένα ΜΜΕ, τους προδότες πολιτικούς και την πραγματικότητα γενικά…»

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ δείχνει στους πουλημένους δημοσιογράφους, την αυθεντική εικόνα του δολοφόνου με τον καθοδηγητή του, διαψεύδοντας έτσι κάθε σχέση του με τη Χρυσή Αυγή.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ δείχνει στους πουλημένους.... δημοσιογράφους, την αυθεντική εικόνα του δολοφόνου με τον καθοδηγητή του, διαψεύδοντας έτσι κάθε σχέση του με τη Χρυσή Αυγή.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ δείχνει στους πουλημένους δημοσιογράφους, την αυθεντική εικόνα του δολοφόνου με τον καθοδηγητή του, διαψεύδοντας έτσι κάθε σχέση του με τη Χρυσή Αυγή.
Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
«Χαλκευμένη» από τα σκοτεινά κέντρα των μνημονιακών δοσίλογων που τρέμουν την άνοδο των Εθνικοσοσιαλιστών, είναι - όπως ισχυρίζεται σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης - η φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρύτατα στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες

Όπως είναι γνωστό, το επίμαχο στιγμιότυπο υποτίθεται ότι έδειχνε τον φονιά του Κερατσινίου να φοράει μπλούζα της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης και να ποζάρει υπερήφανος, αγκαλιά με τον Κώστα Μπαρμπαρούση. Σύμφωνα μάλιστα με τα κάθε λογής «πληρωμένα τσιράκια της πραγματικότητας», τη φωτογραφία υποτίθεται ότι την είχε αναρτήσει ο ίδιος ο δράστης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Πιστά λαγωνικά του κόμματος, που δεν υπολογίζουν ούτε κόπο, ούτε κούραση μπροστά στη θέλησή τους να λάμψει η αλήθεια, ανακάλυψαν, στο βάθος της Πηγάδας του Μελιγαλά, την πραγματική φωτογραφία!

Στην αυθεντική εικόνα φαίνεται καθαρά ο μπολσεβίκος με το κονσερβοκούτι (ο οποίος, άλλωστε όπως μάθαμε από γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, ήταν Αριστερός!) αγκαλιά με τον Στάλιν – και όχι με τον Μπαρμπαρούση, η εικόνα του οποίου προστέθηκε άτεχνα στη συνέχεια από τους υπαλλήλους των τοκογλύφων.

Όπως τόνισε σε λυσσασμένο τόνο, ο Ηλίας Κασιδιάρης, σκοπεύει να κάνει μήνυση σε όποιον δεν πιστέψει τους ισχυρισμούς του και συνεχίσει να διαδίδει πράγματα που δεν συμφέρουν το κόμμα του.

Εξάλλου στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής, συμπλήρωσε τσιρίζοντας, σκοπεύει να καταθέσει νέες μηνύσεις εναντίον του Εβραιομασόνου Ιωσήφ Στάλιν, του Νικήτα Χρουτσόφ, του γνωστού ανθέλληνα Χένρι Κίσινγκερ και του Αρταξέρξη.

Τέλος σε ιδιαίτερα αφρίζοντα τόνο, δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή, το μόνο πραγματικά πατριωτικό κόμμα της χώρας, ζητά αναψηλάφηση της δίκης της Νυρεμβέργης.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Νίκος Ζαχαριάδης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια