Σήμερα η κηδεία του Παύλου Φύσσα...

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν στις 11 το πρωί συγγενείς και φίλοι του 34χρονου Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε με μαχαίρι στην Αμφιάλη από 45χρονο που ομολόγησε την πράξη του καθώς και ότι ανήκει στον χώρο της Χρυσής Αυγής.
Η κηδεία θα γίνει στο νεκροταφείο Σχιστού.
Ο πατέρας του 34χρονου ζητεί....
δικαίωση και καταγγέλλει, επικαλούμενος μαρτυρίες, τη στάση της αστυνομίας και την καθυστέρηση του ΕΚΑΒ.
«Θέλω ο φονιάς όχι να δικαστεί και να φυλακιστεί, να εκτελεστεί. Αυτό για μένα είναι η δικαίωση», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Σε άλλες δηλώσεις του στο Mega ο πατέρας του 34χρονου ζήτησε να βρεθεί εκείνος που τηλεφώνησε στο δολοφόνο.

Συγκέντρωση το απόγευμα στη Νίκαια

Στις 18.30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη στη Νίκαια (Περιβολάκι). 
Τη συγκέντρωση οργανώνουν: Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, Σωματείο Λογιστών Πειραιά, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά, Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.

Το Σάββατο η απολογία του δράστη

Ο 45χρονος καθ΄ομολογία δράστης της δολοφονίας οδηγήθηκε χθες το βράδυ ενώπιον του εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου, στις 9.
Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες - η σύζυγος του δράστη, μία γυναίκα που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο και ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά- που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στις 15:00 στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν.
Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων αναφορικά με αντικείμενα που φέρεται ότι απομακρύνθηκαν από το σπίτι του δράστη ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων...
nonews-news.blogspot

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια