Η νοσηρή φαντασιόπληκτη Διβάνη έκλεισε το προφίλ της στο facebook αφού την "ξέσκισαν'" ακόμα και οι φίλοι της!!!


Σιγά μην ζήταγε συγνώμη ! 
Τι είναι αυτή και θα ζητούσε συγνώμη από απλούς ανθρώπους ;
Αυτή η τάχα διανοούμενη που το παίζει συγγραφέας και έτρεχε πίσω από τους πολιτικούς μήπως μπορέσει και φωτογραφηθεί μαζί τους δεν είχε το θάρρος να ζητήσει μια απλή συγνώμη, δεν είχε....
το θάρρος να γίνει ένα με εμάς τους απλούς ανθρώπους.
Δυστυχώς η νοσηρή φαντασία της δεν της το επιτρέπει.
Μόνο από τη φάτσα της καταλαβαίνεις τι είναι!!!  

Το προφίλ που διατηρεί στο Facebook απενεργοποίησε προσωρινά, όπως ανέφερε, η Λένα Διβάνη, λίγες μόλις ημέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε από το επίμαχο σχόλιο περί «τζαμπατζή» που έγραψε η συγγραφέας στο twitter για τον 19χρονο Θανάση Καναούτη.


Το περιβόητο σχόλιο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες του Facebook να κατακλύσουν με μηνύματα και σχόλια αρνητικά τη σελίδα της Διβάνη στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάτι, που προφανώς οδήγησε τη συγγραφέα στην απόφαση να την «κατεβάσει», έστω και προσωρινά.

Επιβεβαίωσε μάλιστα το γεγονός με ανάρτηση της στο twitter, όπου απάντησε σε φίλη της: «Την απενεργοποίησα προσωρινά. Λίγη ησυχία».

Πάντως, μετά το πρώτο κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιό της για τον 19χρονο ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, για ένα εισιτήριο, η συγγραφέας με κείμενό της μέσω του protagon.gr έδωσε μία πρώτη απάντηση, αναφέροντας ότι όταν το έγραψε δε γνώριζε ότι το παιδί ήταν νεκρό.

Και αυτό το κείμενό της ξεσήκωσε δεύτερη θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να εξαπολύουν νέα επίθεση και να σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι μία σκέτη συγγνώμη θα ήταν προτιμότερη...
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια