Βγήκαν και τα ρετάλια οι δήθεν κουλτουριάρηδες Τατσόπουλος – Χωμενίδης να στηρίξουν την Διβάνη

Συνεχίζεται ο σάλος που προκάλεσαν οι ... συγγραφείς μετά το θάνατο του αγοριού που δεν είχε εισιτήριο.... 
Άξιο συμπαραστάτη στο πρόσωπο του τυχαίου Τατσόπουλου, βρήκε η ανεκδιήγητη Διβάνη.
Μένει μόνο να μάθουμε αν ο Τατσόπουλος πήδηξε τελικά και την άλλη μισή Αθήνα, αν και έχω.... αμφιβολίες γιατί η γυναίκα μου ισχυρίζεται ότι δεν την έχει πλησιάσει ακόμη.... 
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να βαρέθηκε με τις γυναίκες και να το γύρισε πισωγλέντης.
Ποιος ξέρει  Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. 

Αλληλεγγύη στο πρόσωπο των συναδέλφων της Τατσόπουλο και Χωμενίδη βρήκε η πρώην κηπουρός και συγγραφέας Λένα Διβάνη, η οποία σε σένα σχόλιό της....
στο facebook αποκάλεσε «τζαμπατζή» τον άτυχο 19χρονο που έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Η φωτιά που άναψε χθες στο διαδίκτυο με αφορμή το σχόλιο της Λένας Διβάνη, συνεχίζεται και μετά από πολλές επιθέσεις και επικρίσεις προς την συγγραφέα, οι δύο συνάδελφοί της έσπευσαν να την προστατεύσουν.

Μόνο που ο Πέτρος Τατσόπουλος φαίνεται να λησμόνησε ότι εκτός από την ιδιότητα του συγγραφέα διατηρεί και εκείνη του βουλευτή, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν τα αιτήματα διαγραφής του στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός συγγραφέας-βουλευτής έγραψε πριν από λίγο στο λογαριασμό του στο Facebook: «Η Λένα Διβάνη χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να την λιντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας».

Τα σχόλια δεν ήταν θετικά ακόμη και από τους «φίλους» οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν αμέσως είτε διαμαρτυρόμενοι, είτε υπενθυμίζοντας του την παράλληλη ιδιότητα του. Γράφει χαρακτηριστικά ένας follower: «Πλάκα μας κάνεις κ. Πέτρο Τατσόπουλε? Ποια υπερασπίζεσαι? Κι ο ελεγκτής ένα λάθος έκανε, κι οι φύλακες στην Αμυγδαλέζα ένα λάθος κάνανε, κι ο δημοτικόμπατσος που σκότωσε τον μετανάστη ένα λάθος έκανε, και ο Κορκονέας που σκότωσε τον 14χρονο Αλέξη ένα λάθος έκανε, κι εγώ όμως αν θα σε γαμήσω ένα λάθος θα κάνω.....και μεγάλο μάλιστα» για να εισπράξει την ειρωνική…καληνύχτα του βουλευτή.

Ο έτερος φίλος της Διβάνη, Χρήστος Χωμενίδης από την άλλη δεν παρέλειψε να συμμεριστεί τις θέσεις της καλής του φίλης κάνοντας «like» και δηλώνοντας ότι είναι κάθετος στο «ανθρωποφαγικό λυντσάρισμα». Γι’ αυτό και συμφώνησε απόλυτα με τη Διβάνη ότι «μια φράση που έλεγε ότι το τραγικό ατύχημα δεν σημαίνει ότι είναι ρουφιανιά το επάγγελμα του ελεγκτή δεν είναι δυνατόν να καταλήγει σε τέτοιο παραλήρημα μίσους».

Πολλοί ήταν, επίσης, αυτοί που ειρωνικά ταύτισαν τους δυο συγγραφείς με τη Διβάνη, μιλώντας για «ξεπεσμό» των διανοούμενων, για υποκρισία των δημοσίων προσώπων και για απίστευτη επιπολαιότητα. Οι περισσότεροι, βέβαια, έσπευσαν να κοινοποιήσουν κοινή φωτογραφία των τριών και να θυμίσουν το «βόλεμα» τους σε δημόσιες θέσεις: «Απορώ πως κάθεστε ακόμα και σχολιάζετε τα status ενός ατόμου που σας διατάζει να επιστρέψετε στους φραπέδες σας» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο μιας φίλης του Τατσόπουλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια