Δεν έριξε φως η Ιατροδικαστική εξέταση στον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη - Σε ένα μήνα θα μάθουμε τα ακριβή αίτια....

Η νεκροτομή δεν έριξε φως στο αν είναι αυτοκτονία ή όχι ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη
10 ώρες πριν τον βρουν έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σχεδιαστής μόδας 
"Περιμένουμε σε ένα μήνα τις εργαστηριακές εξετάσεις" λέει στο NewsIt ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης
Ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο....
της αυτοκτονίας 
Τα οικονομικά προβλήματα και τα ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά του
Ήταν αυτοκτονία ή όχι ο αιφνίδιος θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη, που βύθισε στο πένθος το χώρο της μόδας και σόκαρε όλη την Ελλάδα. Η νεκροτομή που έγινε το πρωί της Πέμπτης, δεν έδωσε απαντήσεις για το αν ο γνωστός σχεδιαστής αυτοκτόνησε ή πέθανε από παθολογικά αίτια. 

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο άνθρωπος που έκανε τη νεκροτομή στη σορό του Μιχάλη Ασλάνη, δήλωσε στο NewsIt πως η προσωρινή αιτία θανάτου είναι «πνευμονικό οίδημα». 
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα Πρόσθεσε όμως ότι η ακριβής αιτία θα αποσαφηνιστεί αφού βγουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα είναι έτοιμες σε ένα μήνα. 

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πνευμονικό οίδημα να προκλήθηκε από χρήση χαπιών και επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατός του είχε επέλθει περίπου 10 ώρες πριν τον βρουν στο πάτωμα, δίπλα στο κρεββάτι του, οι συνεργάτες του. 

Τα σημειώματα: "Συγγνώμη που σας το έκανα αυτό"

Στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τέσσερα ιδιόχειρα σημειώματα, γραμμένα στα ελληνικά και τα γαλλικά καθώς και το ημερολόγιό του, όπου έγραφε σκόρπιες σκέψεις. Δυο προκάλεσαν το ενδιαφέρον. 

Η πρώτη φράση έλεγε: «Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πως θα ζήσουμε;». Και η δεύτερη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό». 

Βρέθηκε εξάλλου ένα ακόμη σημείωμα, από αυτά που συνήθιζε να αφήνει στους συνεργάτες του. «Πού βρίσκομαι; Τι οφείλω;» έγραφε, ενώ είχε γράφει για τα χρέη του στο ΙΚΑ και στην Εφορία, για τις πληρωμές που έπρεπε για γίνουν και για τη γη που είχε στη Μύκονο. 

Η προδοσία
Δυο γυναίκες που εμπιστευόταν και συνεργαζόταν μαζί τους, τον έκλεψαν. Η προδοσία αυτή τον κλόνισε. Ο ίδιος τις εμπιστευόταν τυφλά, τους είχε δώσει εν λευκώ τη διαχείριση των οικονομικών του. Τη μια, μια νεαρή από την Αλβανία, την είχε βοηθήσει να σπουδάσει λογιστική και στη συνέχεια την προσέλαβε. Η άλλη είναι Ελληνίδα και κατάγεται από την Πάτρα. Και οι δυο, έχουν εξαφανιστεί. 

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιώργο Κουτούλια, όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, του είχαν κλέψει 300 νυφικά, 80.000€ και δεκάδες βραδινά φορέματα. «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό» έγραφε σε ένα από τα σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά του Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες πως μετά από αυτό το περιστατικό, ο Μιχάλης Ασλάνης έδιωξε τους πάντες και προσέλαβε νέα πρόσωπα στο ατελιέ του.
Ο ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης δεν έκρυψε ποτέ ούτε τα οικονομικά του προβλήματα ούτε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια