Καλύτερα ιθαγενής παρά Σταυρίδης...

Παρακολουθώ από χθες τις προσπάθειες που κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιος Σταυρίδης να μας βγάλει όλους τρελούς.
Ο άνθρωπος που στις εκλογές του Μαΐου του 2012 πολιτεύτηκε ως... «φιλελεύθερος» με τη Δράση φιλοδοξώντας να μας....
απαλλάξει από σάπιο πολιτικό σύστημα επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα το μεμπτό. Εμφανίζεται μάλιστα αγανακτισμένος με την «υποκρισία αυτής της χώρας».

Σας προτείνω να μην παρακάμψετε έτσι απλά τη συμπεριφορά του. Ο κ. Στέλιος Σταυρίδης αποτελεί πρότυπο μιας συγκεκριμένης κατηγορίας ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια διεκδίκησε και συνεχίζει να διεκδικεί ρόλο στα κοινά απαιτώντας απόλυτη υποστήριξη από τους «ιθαγενείς» κατοίκους της χώρας, στη λογική του «σας κάνουμε και χάρη που ασχολούμαστε».

Δηλώνεις φιλελεύθερος, δηλώνεις εκτός κομματικού συστήματος, μπαίνεις στο χορό, χορεύεις, ξευτιλίζεσαι και μετά φταίει η χώρα, οι κακές νοοτροπίες των κατοίκων της, τα αιμοδιψή ΜΜΕ και πάει λέγοντας.

Όλα αυτά μάλιστα γιατί αρνούμαστε να δεχθούμε ότι δεν τρέχει τίποτα με το να ταξιδεύει ένας κρατικός αξιωματούχος με το προσωπικό jet του επιχειρηματία μέχρι την Κεφαλλονιά, για να μην ταλαιπωρηθεί με την πτήση της γραμμής. Κι ας είναι αυτός ο κρατικός αξιωματούχος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κι ας είναι αυτός ο επιχειρηματίας ένας εκ των αγοραστών του ΟΠΑΠ.

Αν είναι έτσι, καλύτερα ιθαγενής παρά Σταυρίδης.

parapolitiki.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια