Gazprom arena - Αγια Σοφιά το νέο όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ !!!

Αυτό θα είναι το όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ, κατά πάσα πιθανότητα, που θα κατασκευαστεί στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει χορηγία για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και βρίσκεται σε ανοιχτή... γραμμή με τον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε....
να διευκρινίσει κατά την συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη (10/07) πως το ιδρυτικό όνομα του γηπέδου θα είναι “Αγία Σοφία”. Ωστόσο, από την παραχώρηση την εμπορικής ονομασίας του γηπέδου υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για τα έσοδα που μπορούν να προκύψουν.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο “Τίγρης” βρίσκεται σε επαφές με την γνωστή εταιρία “Gazprom”, συζητώντας με τους ανθρώπους της το ενδεχόμενο το νέο γήπεδο να φέρει το όνομα του ρωσικού “κολοσσού”. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, αναμφίβολα η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα την βοηθήσει στο να χτίσει το νέο σπίτι της.

Να τονίσουμε πως οι Ρώσοι επενδύουν σημαντικά μέσω του ποδοσφαίρου. Είναι γνωστό πως πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της πανίσχυρης οικονομικά Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ έχουν μπει ήδη στην ονοματοδοσία γηπέδων μέσω του “παλατιού” της Σάλκε, αλλά και αυτό του Ερυθρού Αστέρα. Επίσης, μέχρι το 2015 είναι επίσημος υποστηρικτής του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια