Δύο οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing

Στους 61 οι τραυματίες
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 61 τραυματίστηκαν από τη συντριβή του αεροσκάφους της Asiana Airlines στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με αναφορές τοπικών τηλεοπτικών δικτύων, που μεταφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως μετέδωσε....
το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, KTVU τους δυο θανάτους και τους τραυματισμούς επιβεβαίωσαν πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Σαν Φρανσίσκο. 

Μεταξύ των σοβαρά τραυματιών είναι δύο παιδιά, έξι γυναίκες και τέσσερις άνδρες όλοι τους κορεατικής καταγωγής.
Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις που νοτιοκορεάτη αναπληρωτή Γενικού Προξένου στο Σαν Φρανσίσκο, που επικαλείται το Reuters, τουλάχιστον ένας είναι ο νεκρός και 20 έως 30 οι τραυματίες από τη συντριβή του νοτιοκορεατικού Boeing 777 της Asiana Airlines, στο οποίο επέβαιναν συνολικά περί τα 300 άτομα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap της Νότιας Κορέας, μετέδωσε από τη Σεούλ, ότι στο αεροσκάφος βρίσκονταν 292 επιβάτες και 16 μέλη του πληρώματος. 

Μεταξύ των επιβατών ήταν 141 Κινέζοι, 77 Νοτιοκορεάτες και 61 αμερικανοί πολίτες επιβεβαίωσε η νοτιοκορεατική εταιρεία από τη Σεούλ χωρίς να μπορεί να διευκρινίσει την εθνικότητα των υπολοίπων επιβατών.
newsbeast.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια