"Σπρώχνουν" την Ανθή μήπως βρει καμιά δουλειά.

Σύμφωνα με κάποιο δημοσιογραφικό site πολλά ιδιωτικά κανάλια σφάζονται στη ποδιά της Σαλαγκούδη για να την εντάξουν στο πρόγραμμα τους και μάλιστα έχει κάνει και τις πρώτες επαφές, (μάλλον στο όνειρό της).


Φυσικά η ανάρτηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, απλά κάποιο τηλεφώνημα έγινε που παρακαλούσε να "σπρώξουμε" λίγο την κοπέλα.
Ποιος θα ξεχάσει όταν την προσέλαβαν στην ΕΡΤ για να κάνει πρωινή εκπομπή και όταν την έβαλαν μπροστά στην κάμερα η κοπέλα δεν μπορούσε να πει ούτε καλημέρα.
Έκαναν μήνες δοκιμαστικά αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα της,,  φυσικά όμως ο μισθός της έπεφτε κανονικά.

Αυτή την κυρία λοιπόν που πληρωνόταν από την ΕΡΤ (ελέω του πατέρα της που είναι φίλος του Σαμαρά και πρώην βουλευτής) και δεν έκανε τίποτα γιατί απλά δεν μπορούσε, την παρουσιάζουν σήμερα κάποιοι, σαν μεγάλη τηλεπερσόνα και που όλη την θέλουν στο κανάλι τους (δηλαδή κάτι σαν την Μενεγάκη).

Τα ιδιωτικά κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα για να πληρώνουν κόσμο χωρίς να δουλεύει, όπως έκανε  η κρατική ΕΡΤ, που με ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να πιάσει δουλειά και ένας μουγγός για να λέει τις ειδήσεις.

Δείτε τώρα τι κάνουν τα δήθεν "αδέσμευτα" δημοσιογραφικά site.
Γράφουν κάτι μετά από κάποιο τηλεφώνημα, μετά την είδηση αυτή θα την ανεβάσουν κάποια blogs τις επόμενες ώρες και με αυτό τον τρόπο συντηρούν ένα όνομα στην επικαιρότητα για πολλές ημέρες.

Ρε παιδιά η ανάρτηση βγάζει μάτια ότι είναι στημένη και από τον τρόπο που είναι γραμμένη! Έλεος!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια