Οι Φιλιππινέζες του Πέτρου και ο νέος (ιντερνετικός) όμιλος ...

«Εγώ φαλίρισα προσωπικά. Δεν μου ανήκει τίποτε από αυτά που έχτισα έπειτα από 32 χρόνια. Ούτε σπίτια (ναι, μου τα παίρνουν) ούτε χρήματα». Αυτό έλεγε στη «δακρύβεχτη» επιστολή του προς τους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ τον Φεβρουάριο του 2012 ο έκπτωτος εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος.
Η αλήθεια είναι πως ενάμισι....
χρόνο μετά συνεχίζει να ζει στο σπίτι των 1.200 τ.μ. στη Φιλοθέη και να χαλαρώνει στο ανάκτορο των 1.500 τ.μ. στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, χάρις στο γνωστό πλέον «δωράκι» της οικογένειας Λάτση...
Στα προαναφερόμενα σπίτια  μαζί με την οικογένεια Κωστόπουλου συστεγάζεται και μια στρατιά από Φιλιππινέζες, τις οποίες ουδέποτε αποχωρίστηκε, παρά τα οικονομικά προβλήματα των εταιρειών του. Φαίνεται όμως πως το «δωράκι» της Eurobank έχει αποθρασύνει τον Πέτρο Κωστόπουλο που ενώ οφείλει εκατομμυρια ευρώ,.. 
επιχειρεί να στήσει ιντερνετικό όμιλο, παρά το ότι έχει αφήσει πίσω του μια πτωχευμένη ΙΜΑΚΟ και απλήρωτους δεκάδες εργαζόμενους.
Ο τρόπος που επιχειρεί να στήσει τον όμιλο στηρίζεται στη θεωρία του «μπροστινού» που στην περίπτωση Κωστόπουλου είναι η σύζυγός του. Οι επιχειρήσεις που στήνει αυτή την εποχή ο Κωστόπουλος είναι όλες στο όνομα της Τζένης Μπαλατσινού, ενώ ο ίδιος περιφέρεται στις διαφημιστικές εταιρείες απαιτώντας κομμάτι από την «πιτα» αν και τα Μέσα που διαθέτει στο Διαδίκτυο είναι εξαιρετικά περιορισμένης εμβέλειας...

Υ.Γ Ο Κωστόπουλος το μόνο που δεν είχε υποθηκεύσει  ήταν το θηριώδες φουσκωτό Fabio Buzzi, αξίας 600.000 ευρώ. Για το θέμα της ιδιότυπης ασυλίας που απολαμβάνει ο Κωστόπουλος από τη Εurobank (χρωστάει 13 εκατ. ευρώ), διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

zoornalistas.blogspot

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια