Οι γαλάζιοι βουλευτές γκρινιάζουν αλλά ο Σαμαράς λειτουργεί σαν αυτοκράτορας.

Γκρίνιες από τη «μετάθεση» Κεφαλογιάννη στο ευρωψηφοδέλτιοΔεν ακούει κανέναν και βάζει άτομα του στενού περιβάλλοντος σε όλες τις θέσεις του κόμματος φοβούμενος τι ; 
Φοβάται τους πάντες και τα πάντα και αποκλείει ανθρώπους με εμπειρία που θα μπορούσαν να προσφέρουν στο κόμμα αλλά και στη χώρα.
Αόρατοι εχθροί κυκλοφορούν στη Συγγρού και στου Μαξίμου που τους βλέπουν μόνο ο Σαμαράς και οι σύμβουλοί του και έχουν στόχο να βλάψουν τον ηγέτη!!!!
Θα τρελαθούμε τελείως....


Στα «κάγκελα» το σύνολο των ευρωβουλευτών ενώ οι βουλευτές έχουν αρχίσει να κάνουν λόγο για μικρόκοσμο που δεν έχει επαφή με την κομματική βάση
Εξόφληση πολιτικών συμβολαίων βλέπουν πίσω από τις επισημάνσεις που έκανε στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Αυτό διαρρέεται από τις αντιδράσεις βουλευτών, κυρίως της περιφέρειας αλλά και από το....
σύνολο των ευρωβουλευτών που αιφνιδιάστηκαν από τις ανακοινώσεις. Στις Βρυξέλλες μάλιστα, οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. δεν ήξεραν τι να απαντήσουν όταν άλλοι συνάδελφοί τους από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ζητούσαν να μάθουν τι σχεδιάζει η Ν.Δ. εν όψει των ευρωεκλογών. Τι να απαντήσουν άλλωστε; Κάθε σχεδιασμός γίνεται από το περιβάλλον του πρωθυπουργού στο Μαξίμου.

Αξιόπιστες πηγές του newsbomb.gr αναφέρουν ότι το σύνολο των γαλάζιων βουλευτών στις Βρυξέλλες είναι έτοιμο να βγει «στα κάγκελα» για τον ατυχή (κατά πολλούς) και επιπόλαιο (κατά κάποιους άλλους) τρόπο με τον οποίον ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς απαξιώνει το θεσμό των ευρωβουλευτών και εν γένει της ελληνικής εκπροσώπησης στην Ευρωβουλή.
Όταν ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη ως υποψηφίου σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και ως επικεφαλής της εκστρατείας του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών, πήραν φωτιά τα τηλέφωνα.

Πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για ενέργεια που ναρκοθετεί πλέον ανοιχτά τις σχέσεις της ηγεσίας του κόμματος με το σύνολο των γαλάζιων ευρωβουλευτών. Η δυσαρέσκεια που εκδηλώνεται από την πλευρά τους δεν έχει να κάνει μόνο με τον παραγκωνισμό τους από τον Σαμαρά αλλά και για τον λόγο ότι οι ως σήμερα χειρισμοί από την ηγεσία της ΝΔ στην υπόθεση των ευρωεκλογών θεωρούνται το λιγότερο ως παιδαριώδεις.

Πώς «χρυσώνει» το χάπι
Η εικόνα είναι πολυ ξεκάθαρη: ο Σαμαράς ξηλώνει από την θέση του γραμματέα του κόμματος τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, και για να τού «χρυσώσει το χάπι» του κάνει δώρο μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο χρίζοντάς τον ταυτοχρόνως και ως επικεφαλή του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ παρακολουθούν έκπληκτοι αυτό το απίστευτο κομματικό «αλισβερίσι» που μόνο σε «υλικά» της «Νέας Ελλάδας» δεν παραπέμπει.

Στις αντιδράσεις αυτές έρχεται να προστεθεί και η έντονη δυσαρέσκεια βουλευτών της περιφέρειας που σχολιάζουν ότι οι παροικούντες στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αποκοπεί από τις εξελίξεις και τις ζυμώσεις στο κόμμα από πέρυσι τον Ιούνιο, έχουν κλείσει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και με τη βάση, με αποτέλεσμα να μην μεταφέρεται η σωστή εικόνα που έχει η εικόνα για το κυβερνητικό έργο. Άλλωστε, πρωθυπουργοί που είχαν κλειστεί στο μικρόκοσμο του πρωθυπουργικού γραφείου εισέπραξαν βαρύ πολιτικό κόστος εξ αιτίας χειρισμών συνεργατών τους που τις πληροφορήθηκαν κατόπιν εορτής. Η περίπτωση της διακυβέρνησης από τον κ. Κώστα Σημίτη δεν παραδειγμάτισε κάποιους...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια