Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή: «Ραντεβού στα γουναράδικα»!!!

«Ραντεβού στα γουναράδικα». Ήταν μια φράση που χρησιμοποιούσε ο Αρης Βελουχιώτης χαιρετώντας του συντρόφους του εννοώντας ότι αν δεν επιστρέψει από τις μάχες στον Εμφύλιο θα τα… έλεγαν στον πάγκο του γουναρά, εκεί δηλαδή που θα γίνουν σφαγές.

Μια φράση βαριά και φορτισμένη....
από τον Εμφύλιο που δίχασε την Ελλάδα και που δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από κανέναν σοβαρό άνθρωπο εν έτει 2013. Μια Ελλάδα που κατάφερε εδώ και χρόνια να ξεπεράσει πολλές από τις περιπέτειες του παρελθόντος, που κατάφερε να αποτινάξει από πάνω της το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να προοδεύσει.

Κι όμως, αγράμματοι και αναιδείς βουλευτές όπως αυτός του ΣΥΡΙΖΑ, ο… αναρχοαυτόνομος Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, αποφάσισε να κάνει τη Βουλή εμφυλιοπολεμικό θέατρο. Να χωρίσει ξανά τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς, σε καλούς και κακούς, σε πατριώτες και προδότες.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, ο γνωστός για τις… φιλικές τους σχέσεις με τους μπαχαλάκηδες, έστειλε ένα μήνυμα στους «προδότες» μνημονιακούς που θα ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Ότι θα γίνει σφαγή. Άραγε είναι και ένα μήνυμα εκκαθάρισης των αντιπάλων όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση;

Μα πώς επιτρέπουν από τέτοιους ανθρώπους να υποβαθμίζουν το κοινοβούλιο και να χαρακτηρίζουν ως υποψήφιους «σφαγμένους» την πλειοψηφία αυτή τη στιγμή στην ελληνική πολιτική σκηνή; Και πώς είναι δυνατόν να δημιουργείται σκηνικό τρομοκρατίας και να στοχοποιούνται βουλευτές;

Όμως, ο κ. Διαμαντόπουλος έχει καλούς δασκάλους. Όταν μήνες τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί κάθε τρεις και λίγο τις λέξεις χούντα, δικτατορία, προδότες, Τσολάκογλου και άλλες «ομορφιές», γιατί αυτός να μη μιλήσει για γουναράδικα; Και είναι ντροπή για το «αριστερό» κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να επιχειρεί να αναστήσει έναν εθνικό διχασμό που προσπαθούμε δεκαετίες να ξεχάσουμε για το καλό του τόπου;

Κατά τα λοιπά, η εικόνα της Βουλής σήμερα ήταν ντροπιαστική, όχι μόνο γιατί ο Διαμαντόπουλος έκλεισε ραντεβού στον πάγκο του γουναρά αλλά και γιατί κι άλλοι βουλευτές δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, υποβαθμίζοντας τη Δημοκρατία.

Ο Κασιδιάρης για παράδειγμα είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα καθαρίσει τη χώρα. «Σε λίγους μήνες θα διοικούμε τους μεγάλους δήμους της χώρας… Φανταστείτε δήμαρχο Χρυσαυγίτη, θα καθαρίσουμε όλη την Ελλάδα. Με 1.000 άτομα θα καθαρίζαμε την Αθήνα». Κατήγγειλε τα φορολογικά προνόμια των βουλευτών και ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά «τα καραγκιοζιλίκια» θα τελειώσουν «όταν αναλάβει την διοίκηση η Χ.Α».

Ο δε Παναγιώταρος έλεγε να… στείλει κανέναν χρυσαυγίτη να επιβάλει την τάξη, λες και είναι σε νυχτερινό κέντρο.

Από την άλλη η… τοξοβόλος κυρία Σοφία Σακοράφα (ΣΥΡΙΖΑ) μίλησε για «κατοχική κυβέρνηση που συνεχίζει το ρόλο των χαφιέδων». Είναι η ίδια πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, άξιο τέκνο της παπανδρεϊκής διακυβέρνησης.

Το σκηνικό της ντροπής συμπλήρωσε η θρασύτατη νεαρή βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή η οποία απάντησε στον Ι. Τζαμτζή ο οποίος της είπε να καθίσει κάτω αναφέροντας: «κάτσε κάτω… εσύ είσαι που διορίστηκες με το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο και τώρα μιλάς;» Και η κυρία Μακρή τι του απάντησε: «Θα σας κρεμάσουμε όλους».

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός, κ. Λυκουρέντζος είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Εδώ έχουμε ευθεία σχέση κομμάτων με τρομοκρατία. Όταν ακούω μανιφέστο τρομοκρατικής οργάνωσης μέσα στο Κοινοβούλιο δεν μπορείτε να διακόπτετε εμένα. Δεν το ανέχομαι. Όταν ήμουν φοιτητής και στέλεχος της ΔΑΠ κάποια φασιστοειδή στο όνομα της προοδευτικότητας δεν μας άφηναν να μιλάμε. Δεν θα το ανεχθώ αυτό και εδώ μέσα στο ναό της δημοκρατίας. Θα παραμείνω εδώ υπερασπιστής της δημοκρατίας και του κανονισμού».

Με αφορμή τις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σοφίας Σακοράφα και Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

“Ανάμεσα στα πολλά που ακούστηκαν σήμερα στη Βουλή, ο κ. Διαμαντόπουλος και η κυρία Σακοράφα καθύβρισαν το Κοινοβούλιο με συνθήματα εμφυλίου πολέμου. Φράσεις όπως «καλή αντάμωση στα γουναράδικα» και «κατοχική κυβέρνηση που συνεχίζει το ρόλο των χαφιέδων» παραπέμπουν στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας.

Αν ο κ. Τσίπρας δεν τους αποπέμψει, τότε είναι προφανές ότι λειτουργούν κατ΄ εντολήν του”.
antinews.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια