Ξεφτιλίζουν την τηλεόραση. Και τα ερασιτεχνικά κανάλια είναι ανώτερα από το έκτρωμα ΔΤ.


Άρον άρον να βγάλουν στο αέρα πρόγραμμα ενώ μέχρι την ώρα που ξεκίνησε δεν ήξεραν τι όνομα να γράψουν.
Τελικά έβαλαν Δ.Τ. μέχρι να σκεφτούν κάτι άλλο.
Εντελώς ερασιτεχνικά χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς κάποιο υποτυπώδες πρόγραμμα έστω, έβγαλε ο Παντέλος στον αέρα το....
έκτρωμα της δημόσιας τηλεόρασης.
Μάζεψαν 5 παιδάκια τα έβαλαν σε ένα stoudio τους έδωσαν 50 ταινίες και ντοκιμαντέρ και τα άφησαν να βγάλουν πρόγραμμα.

Έτσι χωρίς σχέδιο όπως κυβερνούν κιόλας.
Όσα πάνε και όσα έρθουν.

Έλεος ρε μην ξεφτιλίζεται άλλο την τηλεόραση.

Με την ασπρόμαυρη ελληνική ταινία με τίτλο "Η κυρία δήμαρχος" ξεκίνησε η μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Στη συνέχεια, μετά το τέλος της ταινίας θα ξεκινήσει ντοκιμαντέρ. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πάλι άλλαξε το όνομα και από ΕΔΤ έγινε ΔΤ. Στο κάτω μέρος της οθόνης....περνούν σε τίτλους σημαντικές ειδήσεις της ημέρας.

Το σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης «βγήκε» στον αέρα το πρωί της Τετάρτης από τις συχνότητες της ΕΤ1, της ΝΕΤ και της ΕΤ3. Εκπέμπει από τα παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία, τα οποία μοιάζουν με... οχυρό!
Έδειχνε μόνο την κάρτα με το σήμα της ΕΔΤ και ακούγεται μουσική, ενώ  η μετάδοση προγράμματος ξεκίνησε περίπου στις 21:30.

Ακούστε τον πασόκο ανεκδιήγητο Καψή να μην ξέρει να πει ποιος βγάζει πρόγραμμα, ποιος είναι ο υπεύθυνος. Κάποια στιγμή ψέλισε   ο κ. Μάναλης και οι συνεργάτες του.


Κατά την πρώτη εβδομάδα, το πρόγραμμα του μεταβατικού φορέα θα καλυφθεί με ταινίες από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ταινίες της εταιρείας «Παπανδρέου» για τις οποίες υπάρχει δικαίωμα δεύτερης προβολής αλλά και αρχειακό υλικό με βιογραφίες - ντοκιμαντέρ που βρίσκονται στο αρχείο του καναλιού της Βουλής.

"Δε θα γίνουμε όμηροι των συνδικαλιστών της ΕΡΤ"
Ο αρμόδιος υφυπουργός, Παντελής Καψής, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "ΣΚΑΙ στις 7", μίλησε για το νέο πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης (ΕΔΤ) και δήλωσε πως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εργαστούν 2.000 άτομα λόγω της κατάληψης στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων σημείωσε "Δε θα γίνουμε όμηροι των συνδικαλιστών της ΕΡΤ".

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια