Μετά από μάχη στα βουνά των Τρικάλων νεκροί οι δυο από τους πέντε κακοποιούς.

Νεκροί δύο από τους δραπέτες των φυλακών ΤρικάλωνΤο θρίλερ με την αναζήτηση των επικίνδυνων κακοποιών κορυφώνεται από τα ξημερώματα, οπότε οι αστυνομικοί, τους εντόπισαν στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας, με τη βοήθεια θερμικών καμερών.

Οι δραπέτες για ακόμα....
μια φορά κατάφεραν να ξεφύγουν, όμως οι αστυνομικοί περίμεναν μέχρι να νυχτώσει και... τελικά έκαναν την κίνηση ματ!
Κατά την επέμβασή τους, οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Δύο από τους δραπέτες έπεσαν νεκροί...
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι από αυτούς.

Ωστόσο, το θρίλερ δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς οι υπόλοιπο κακοποιοί δεν έχουν πέσει ακόμα στα χέρια της Αστυνομίας.

Πώς στήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας

Από το πρωί είχε διαπιστωθεί ότι οι δραπέτες είχαν χωριστεί σε 2 ομάδας. Η μία ομάδα με τέσσερα άτομα, κινούνταν από την Ευρυτανία προς Προυσό ενώ η δεύτερη ομάδα, με δύο άτομα, κινούνταν προς Αιτωλοακαρνανία. 

Τους ακολουθούσαν ιχνηλάτες και σκύλοι της Αστυνομίας με άνδρες της ΕΚΑΜ. Ενώ οι δύο δραπέτες κινούνταν, δόθηκε εντολή μια άλλη ομάδα της ΕΚΑΜ, βασει της μορφολογίας του εδάφους της περιοχής, να στήσει ενέδρα σε μία ρεματιά κοντά στο χωριό Κόνισκα.

Όντως, εκεί οι δυνάμεις εντόπισαν τους δραπέτες και ακολούθησε η ανταλλαγή πυροβολισμών, από την οποία έπεσαν νεκροί οι δύο κακοποιοί...
 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο κακοποιοί που τραυματίστηκαν θανάσιμα κατόπιν ανταλλαγής πυρών, ήταν μόνοι τους χωρίς τους άλλους τρεις δραπέτες που αναζητούνται.

Χθες το βράδυ κρύφτηκαν μέσα στα πουρνάρια και περίμεναν απόψε να ξανανυχτώσει για να φύγουν από το σημείο. Όμως, ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, τους είχαν εντοπίσει οι άνδρες των ΕΚΑΜ που συμμετέχουν στην επιχείρηση και τους είχαν στήσει ενέδρα.  Με το που ξεπρόβαλαν τους είπαν να παραδοθούν, όμως εκείνοι έβγαλαν τα όπλα με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ και οι αστυνομικοί και να τους τραυματίσουν θανάσιμα.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια